Data actualizării:
Data publicării:

Un medic cunoscut din Câmpulung Muscel a fost lovit mortal de un TIR pe trecerea de pietoni

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
O cunoscută doctoriță din Câmpulung Muscel, județul Argeș, și-a pierdut viața, după ce a fost lovită de un TIR pe trecerea de pietoni. 

Accidentul rutier s-a produs miercuri dimineață pe strada Negru-Vodă din Câmpulung Muscel. Doctorița, în vârstă de 66 de ani, a fost lovită de un TIR în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Medicul a fost transportat la spital, dar a murit la doar câteva ore distanță. 

„Poliţiştii Biroului Rutier au demarat o anchetă în acest caz urmând să stabilească cu certitudine circumstanţele în care a avut loc accidentul şi gradul vinovăţie al persoanelor implicate. În urma verificărilor preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din comuna Stoeneşti, care conducea un ansamblu rutier (TIR) pe strada Negru Vodă din municipiul Câmpulung, având direcția de deplasare Piteşti spre Braşov, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat și accidentat o femeie de 66 de ani, din Mihăeşti, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, femeia a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Din păcate însă, la scurt timp, femeia a decedat. Ca urmare a acestui fapt, în cauza penală va fi modificată încadrarea juridică inițială, urmând ca cercetările să fie efectuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform art. 192 din Codul Penal", a informat IPJ Arges, potrivit Evenimentul Muscelean.

Colegii de la spitalul din Câmpulung au transmis un mesaj de condoleanțe

Centrul Medical Parga Sat, acolo unde profesa Dr. Liliana Teliban, a postat un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook:

„Întreg colectivul Centrului Medical Parga Sat anunță cu profundă durere dispariția prematură într-un tragic accident a celei ce a fost Dr. Teliban Liliana, medic specialist Medicina Muncii, profesionist, coleg, prieten și un suflet nobil.

În toată activitatea de peste 20 de ani, în cadrul Centrului Medical, a fost un exemplu de competență, comportament și modestie pentru tot personalul. Transmitem familiei Sincere Condoleanțe! Drum lin printre îngeri, Doamna Doctor!", au transmis colegii îndureraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel