„Un meci perfect de la început până la sfârșit”. Hagi laudă naționala, după victoria răsunătoare cu Ucraina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gheorghe Hagi a lăudat echipa națională a României pentru performanța excepțională din meciul împotriva Ucrainei, încheiat cu o victorie răsunătoare de 3-0.

Într-o intervenție la Antena 3, luni seară, Hagi a descris meciul ca fiind ”perfect”:

”Un meci perfect de la început până la sfârșit. Scorul e super, așa că felicitările noastre. Felicitări băieților și staffului. Nu contează scorul, contează și victoria, jocul a fost foarte bun, a fost în general complet, a fost un meci super de la început până la sfârșit. E campionat european, trebuie să ne bucurăm și să fim fericiți. Echipa s-a ridicat la nivelul campionatului european, au dat tot ce au avut mai bun atât ofensiv, cât și defensiv, tactic au stat foarte bine. Știam că jucătorii au calitate (…) Copiii au fost foarte buni”.

Întrebat despre așteptările sale pentru următorul meci, Hagi a răspuns simplu: ”Să câștigăm”. El a adăugat că este convins că echipa va pregăti următorul meci cu aceeași seriozitate și determinare: ”De mâine cu siguranță ei vor pregăti așa meciul cum l-au pregătit și pe primul și se vor conecta la meciul următor”.

Hagi a menționat că nu a reușit să vorbească nici cu Ianis Hagi, nici cu alți jucători după meci: ”Ei sunt la refacere, noi suntem în afară”.

Referitor la cum ar caracteriza generația actuală a naționalei, Hagi a evitat să ofere o definiție precisă: ”Nu m-aș duce în a defini ceva, ei sunt încă pe drum, își construiesc succesul, îi lăsăm să meargă să vedem cât se duc, eu am zis că am mare încredere în ei și sperăm să ne depășească. Important este următorul meci”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel