Data actualizării:
Data publicării:

”Un mare BRAVO” pentru piloții TAROM care zboară la Tel Aviv. Răzvan Pascu: Greața se duce direct către Ministerul Transporturilor

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Consultantul în turism Răzvan Pascu a vorbit despre zborurile TAROM spre Tel Aviv. 

”Cred că piloții și echipajele TAROM care aleg/decid să zboare la Tel Aviv în această perioada merită recunoștință și aprecierea românilor. Dincolo de orice am spune despre TAROM și oricât de tare ne este ciudă că nu reușim să scoatem și noi capul în lume și să ne mândrim cu compania noastră aeriană națională, în astfel de situații, precum acum, le spun "Jos Pălăria!" pentru curajul și dedicarea lor! În condițiile în care mare parte dintre companiile aeriene își suspendă zborurile, pe bună dreptate în situația dată, TAROM continuă să facă zboruri speciale de repatriere. Pe bani, fără bani, asta este o altă discuție, și greața se duce direct către Ministerul Transporturilor și Guvern. Managementul vine și pleacă, dar echipajele TAROM sunt cele care dau încă forță companiei! Un mare BRAVO din partea mea!” a reacționat consultantul în turism Răzvan Pascu. 

TAROM anunță că, de joi, operează doar zboruri speciale către şi dinspre Tel Aviv, numai la solicitarea Celulei de Criză a Ministerului Afacerilor Externe.

"TAROM rămâne în strânsă legătură cu autorităţile statului în gestionarea situaţiei actuale. O precizare importantă este că, în contextul actual, TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către şi dinspre Tel-Aviv, începând din 12 octombrie 2023. Compania operează curse speciale, numai la solicitarea Celulei de Criză organizată de Ministerul Afacerilor Externe" arată comunicatul de presă. 

Anterior, TAROM și-a dublat cursele, pentru a aduce românii acasă. 

EXCLUSIV  De ce zboară TAROM în Israel? Piloții, val de reacții după declarațiile directorului de zbor Cătălin Prunariu: De ce n-a dat el un exemplu personal?

Război în Israel: De ce zboară TAROM dacă alte companii și-au anulat zborurile? Există un risc ca rachetele să lovească aeronave aflate în zbor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel