Un mare actor, sărbătorit la Nottara. Crina Matei, foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Crina Matei a participat la un eveniment de Teatrul Nottara, unde un actor cunoscut a fost sărbătorit. Nu au lipsit nici pozele, care au surprins o parte din farmecul momentului.

"La Teatrul Nottara, sarbatorim un actor, director de teatru si un prieten bun. Cristian Șofron. Artizanii discreti ai evenimentului au fost dragile mele Ada Vertan si directorul Teatrului Nottara, doamna Marinela Tepus", a fost mesajul actriței pe Facebook. 

Cristian Şofron, actor român de teatru, televiziune şi film, s-a născut pe 9 mai 1958 la Bucureşti. El a debutat la o vârstă foarte fragedă, la 13 ani, în anul 1971, în filmul "Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte", în regia lui Sergiu Nicolaescu, după ecranizarea nuvelei "Întoarcerea lui Ipu", de Titus Popovici.

Cristian Şofron e actor la Teatrul Nottara de peste 25 de ani. Publicului larg îi este cunoscut din filmele lui Sergiu Nicolaescu sau din serialul "Toate pânzele sus".

Filmografia sa cuprinde filme precum "Cu mâinile curate" (1972), "Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte" (1972), "Insula comorilor" (1975), "Toate pânzele sus!" (1977), "Omul care ne trebuie" (1979), "Cowboys" (1981), "Salutări de la Agigea" (1984), "Asfalt Tango" (1995), "Punctul zero" (1996), "Triunghiul Morţii" (1999), "Orient Express" (2004), "Supravieţuitorul" (2008), "Ultimul corupt din România" (2012).
Este căsătorit cu actriţa Andreea Măcelaru Şofron şi are doi copii, Sara şi Luca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel