Urmărește emisiunea live
Un magnat austriac, cunoscut prezentator TV, se RETRAGE, după acuzații foarte grave. Va fi înlocuit de fiul său
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Wolfgang Fellner
Facebook Wolfgang Fellner
Wolfgang Fellner, un cunoscut prezentator de talk-show, magnat de presă şi editor de tabloid în Austria, şi-a anunţat retragerea temporară după mai multe acuzaţii de hărţuire sexuală. 

O fostă prezentatoare afirmă că a fost intimidată, apoi concediată, după ce a protestat împotriva unei tentative de agresiune sexuală în timpul unei sesiuni foto, o concediere pe care femeia o contestă în instanţă. Ea a fost sprijinită de o altă fostă angajată, care a lansat acuzaţii similare.

Wolfgang Fellner, în vârstă de 66 de ani, o personalitate influentă temută de clasa politică din ţara sa, neagă că ar fi făcut declaraţii sau ar fi fost implicat în acţiuni inadecvate.

El a explicat într-un comunicat că a ales să se retragă temporar pentru a-şi proteja afacerea de daunele provocate de acest caz.

Fiul său îi ia locul



Wolfgang Fellner va fi înlocuit în studio de fiul său şi de un jurnalist politic care vor găzdui în fiecare seară un talk-show transmis în direct, care îi poartă numele şi care este de obicei urmărit de numeroşi austrieci.

El a depus o plângere pentru denunţ calomnios, în timp ce compania sa a comandat un audit intern asupra climatului de muncă din această companie, în care lucrează 350 de persoane.

Austria nu a fost până acum afectată de valul #Metoo, în creştere din 2017, şi cazul este luat în serios de mai multe femei din politică care au ameninţat cu boicotarea emisiunii sale înainte ca Fellner să-ţi anunţe retragerea temporară, scrie Agerpres.

Cine este Wolfgang Fellner

Fiu al istoricului austriac Fritz Fellner, Wolfgang a intrat în afacerile din mass-media la vârsta de 14 ani. În 1968, a fondat alături de fratele său, Hemuth Fellner, şi Karl Vilsecker "Rennbahn-Express" o revistă pentru tineret care a ajuns rapid în toate şcolile din Salzburg şi apoi din Austria. 

În 1988 a vândut revista către editorul cotidian Kurier. Rennbahnexpress a apărut sub numele Xpress până în 2013 .

Pe 26 septembrie 2016, oe24.TV - primul și până acum singurul canal de știri din „Austria”, atât ca un canal liniar, cât și ca un canal online, a intrat în emisie pentru prima dată. Noul post de televiziune a fost lansat prin internet (YouTube și propria sa pagină de pornire), prin cablu, satelit și terestru, ca un canal de știri non-stop. Aproape în fiecare zi există programe speciale de subiecte și interviuri despre evenimente curente și subiectele zilei din Austria, precum „Fellner! LIVE”, „Der Talk” sau „Die Insider”. Acestea includ aproape în fiecare zi oaspeți proeminenţi din politică, afaceri, societate și sport.

Cele mai cunoscute fețe ale echipei de moderatori sunt Wolfgang Fellner însuși, Nadine Friedrich și fiul său Niki Fellner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel