Un lider PNL a plâns după aflarea rezultatelor. Liberalii, scor bun într-un fief PSD
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Liviu Voiculescu, liderul filialei Olt a PNL, s-a arătat convins, după prezidențialele din 2019, că judeţul se schimbă, iar acest lucru este vizibil.

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat duminică seara că scorul obţinut de candidatul partidului este unul "istoric" pentru municipiul Slatina, unde Klaus Iohannis s-a clasat pe primul loc, cât şi pentru judeţ, unde a obţinut aproape 46% din voturi.

"Pe Slatina, la finalul numărătorii noastre paralele, PNL a înregistrat un scor de 56,4%, în timp ce adversarii noştri un scor de 43%. La nivelul judeţului Olt (...) un scor de aproape 46% pentru PNL şi adversarii noştri 54%, pentru noi este un scor bun, un scor istoric şi prefiguram săptămâna trecută acest scor, m-am grăbit, recunosc, atunci, puţin, din prea mult entuziasm, dar ştiam munca depusă de colegii mei, care s-a văzut şi astăzi. Îmi pare rău că ne-am confruntat cu unele lucruri anormale într-o societate şi pentru anul 2019, noi ne-am făcut treaba, am sancţionat aceste nereguli", a spus Voiculescu.

El s-a arătat încrezător în rezultatele pe care partidul le va obţine la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. "Oltul se schimbă şi astăzi s-a văzut asta şi vă garantăm că în iunie 2020 Consiliul Judeţean Olt va fi câştigat de către PNL şi cele mai multe primării, inclusiv Primăria Slatina vor fi câştigate de către candidaţii PNL", a afirmat Voiculescu.

Preşedintele PNL Slatina, Viorel Dumitrescu, a spus că a plâns de bucurie la aflarea rezultatului alegerilor în municipiul Slatina.

"După 30 de ani în PNL, pentru mine este cea mai mare bucurie. Am plâns astăzi. Am câştigat noi, PNL, am câştigat Slatina fără niciun fel de dubiu", a afirmat Dumitrescu.

Candidatul PNL Klaus Iohannis a obţinut duminică 45,59% din voturi în judeţul Olt, în timp ce Viorica Dăncilă a fost votată de 54,40% dintre alegători.

În al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2014, Klaus Iohannis obţinuse în judeţul Olt 35,22% din voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel