Un lăutar român îl apără pe Johnny Depp în procesul anului: „Îl cunosc bine pe Johnny, e fratele meu”/ video
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Johnny Depp, apărat de un lăutar român în procesul anului la Hollywood. Anghel Gheorghe Caliu, liderul formației Taraful de Caliu, a făcut o serie de declarații despre modul în care îl percepe pe actorul american.

”Dacă aș întâlni-o pe Amber față în față, i-aș spune… Îl cunosc bine pe Johnny, e fratele meu! Știu ce fel de om e, că am văzut cum se comporta cu Vanessa(n.r. Vanessa Paradis, fosta parteneră a lui Johnny Depp) și cu cea mică, Lily-Rose. I-aș zice să termine cu scandalul și să își rezolve problemele discret, între ei, cu modestie, fără să-i știe tot globul pământesc”, a spus pentru Click! Anghel Gheorghe Caliu, liderul formației Taraful de Caliu.

„Johnny s-a îndrăgostit de noi imediat. Eram în Brazilia, într-un turneu, prin 2000, cred, și ne-a sunat. Am urcat în avion și în loc să mergem acasă, am aterizat la Los Angeles. La aeroport, ne-a așteptat sora lui. Ne-a luat în brațe, deși ne vedeam pentru prima dată. Vă dați seama ce fel de oameni sunt? Respectuoși, sensibili...”,a mai spus acesta pentru sursa citată.

”Am împărțit câteva luni de zile aceeași rulotă cu ei. Îi ascultam cântând cât era ziua de lungă. Caliu cred că e cel mai rapid violonist din lume”, a spus Johnny Depp despre prietenii săi lăutari, în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel