Un jandarm, vicecampion la box, a fost LOVIT și SCUIPAT de o femeie nervoasă, în Mizil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un jandarm a fost lovit și scuipat de o femeie căreia i s-a atras atenția pentru că a intrat în magazin fără mască de protecție. Scenele s-au derulat în centrul orașului Mizil. 

Femeia, originară din Mizil, a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a lovit şi scuipat un jandarm. Incidentul a avut loc pe 17 august, în centrul orașului Mizil, când femeii i s-a cerut să poarte masca de protecție, într-un magazin.

Tânăra l-a lovit cu piciorul pe jandarmul care i-a cerut să se legitimize. Sursele spun că bărbatul este vicecampion naţional la box, conform Adevărul.

„În timpul discuţiilor femeia, încurajată de faptul că în zonă şi-a făcut apariţia concubinul acesteia, l-a lovit cu palma peste faţă pe subofiţerul jandarm. În incident a intervenit şi concubinul agresoarei, care l-a prins în braţe pe jandarm, pentru a nu putea lua măsurile legale, timp în care agresoarea a continuat să lovească cu pumnul jandarmul, în zona feţei. În sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliţie, pentru imobilizarea celor doi agresori. Pe parcursul imobilizări, femeia a leşinat, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD”, arată un comunicat remis de IJJ Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel