Un individ a încercat să deturneze un avion de pasageri aflat în zbor, în Iran. Agenții de securitate, intervenție de urgență
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Un individ care a încercat să deturneze un avion de pasageri aflat în zbor.

Un individ care a încercat să deturneze un avion de pasageri aflat în zbor, în Iran, a fost imobilizat şi arestat, anunţă Gardienii Revoluţiei, conform postului tv Al Jazeera. Incidentul de securitate a avut loc la bordul unui avion de pasageri de tip Fokker 100, al companiei Iran Air, în timpul unui zbor între oraşele Ahvaz şi Mashhad, relatează Mediafax.

"Un individ a încercat să deturneze avionul spre zona sudică a Golfului Persic", au transmis Gardienii Revoluţiei din Iran.

În această zonă geografică se află Bahrainul, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite, ţări care au relaţii tensionate cu Iranul. Potrivit Gardienilor Revoluţiei, avionul a aterizat de urgenţă în oraşul iranian Isfahan. Nicio persoană nu a fost rănită. Gardienii Revoluţiei nu au oferit informaţii suplimentare despre incident. În avioanele de pasageri din Iran sunt agenţi ai serviciilor de securitate antrenaţi pentru blocarea acţiunilor teroriste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel