Data publicării:

Un individ a distrus băncile unui loc de joacă din Dobroești, supărat pe copiii care făceau gălăgie. Video 

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un individ a distrus mai multe băncuțe, supărat că mai mulți copii făceau gălăgie în zonă. 

"Vrei să distrug aici tot? Vrei să vezi cine sunt eu?" spune individul care imediat se duce și rupe o șipcă dintr-o bancă și începe apoi să lovească violent toate băncile până le rupe pe toate, rând pe rând.

Copiii se aflau în zonă alături de părinți. Una dintre mămici a încercat să "salveze" o băncuță de la distrugere așezându-se pe ea, dar nu a avut nici un fel de succes pentru că individul continua să lovească totul în neștire. Din câte se pare, scandalul ar fi pornit de la soția individului violent care era foarte supărată pe copiii din zonă pe motiv că s-ar fi jucat cu mingea. Chiar ea spune că a chemat poliția.

"Am chemat poliția pentru că aici nu este teren de fotbal," spune soția individului care a spart totul în jur. Din câte se pare, acesta este de naționalitate străină. La un moment dat, acesta o amenință pe una dintre femei că va intra în casă despre ea dacă va mai vorbi rău despre soția lui. Nu se știe deocamdată dacă persoanele respective se cunoșteau. 

Iată o parte din scena revoltătoare care s-a desfășurat într-unul din parcurile din Dobroești. 

 

Imaginile au făcut rapid înconjurul internetului fiind distribuite de mii de euri. Oamenii se arată consternați de violența de care poate da dovadă individul având în vedere că în jur sunt copii de vârste foarte mici. La un moment dat, individul agresiv lovește cu foarte mare forță cu o scândură una dintre băncuțe, fiind foarte aproape să lovească și un copil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel