Un hoț a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un hoț a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului / Foto: Pixabay, de NeiFo
Un hoț a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului / Foto: Pixabay, de NeiFo
Un bărbat a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului.

Furt neobișnuit în statul american Wisconsin. Un bărbat a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului, transmite Pro Tv. Se pare că femeia adormise pe bancheta din spate a mașinii, iar soțul ei a coborât să alimenteze la o benzinărie.

În acel moment un individ a urcat în automobil și a demarat, fără să știe că mai era cineva cu el în mașină. Când s-a trezit victima a reușit să sune la la urgențe.

"Eram într-o benzinărie... Soțul meu abia coborâse din mașină", i-a spus victima angajatei de la serviciul de urgență. 

Apoi, femeia a mărturisit că nu știe unde se află. Ulterior, ea a intrat într-un dialog cu individul care furase mașina. 

"Nu, nu, nu-ți spun nimic pentru că sunt foarte speriată. Trebuie să te întorci", i-a spus femeia bărbatului, conversația dintre cei doi fiind înregistrată de cei de la serviciul de urgență deoarece femeia nu a închis apelul. Ulterior, pe înregistrare se aude cu individul îi spune femeii că va întoarce mașina, dar nu o face, își continuă drumul într-o direcție necunoscută.

Cum a fost salvată femeia

Soția proprietarului mașinii furate a declarat poliției că hoțul i-ar fi spus că este șofer de camion, că era implicat într-o conspirație și că niște oameni voiau să îi ucidă pe amândoi. Cu polițiștii pe urme hoțul a încercat să scape cu fuga, dar nu a ajuns prea departe. La un moment dat o mașină de poliție a acroșat autoturismul furat și l-a forțat pe șofer să iasă în decor.

Oamenii legii au reușit să o scoată pe femeie din mașină, în lacrimi și speriată, dar nevătămată. Individul, un bărbat de 51 de ani, care a recunoscut că a consumat droguri înainte să urce la volan, a fost arestat și pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel