Un gălățean, amator de droguri, a aplicat metoda ”loverboy” și a exploatat mai multe tinere
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
foto Unsplash
foto Unsplash
Mai multe tinere din Galați au fost exploatate de un gălățean care le convingea mai întâi de sentimentele sale. Acestea erau trimise la prostituție. 

Mai multe tinere au reclamat un gălățean de 29 de ani că le-ar fi exploatat sexual, scrie cotidianul local Viața Liberă. Bărbatul, le seducea pe femei, apoi le bătea și abuza psihic, până acestea cedau și începeau să se prostitueze atât în țară, cât și în străinătate. Din rândul celor patru victime face parte și o minoră.

Individul extrem de agresiv a fost reținut de urgență de polițiștii BCCO în urma unor descinderi. Se pare că acesta era și un consumator înrăit de droguri. În urma celor patru percheziții domiciliare, a fost reținut un laptop și o substanțe despre care se crede că ar avea efecte psihoactive. Drogurile au fost trimise pentru o expertiză care va stabili natura acestora.

În urma investigațiilor și a rezultatelor de laborator, gălățeanul ar putea fi cercetat și pentru posesie de droguri. La momentul actual acesta a fost reținut pentru 24 de ore fiind acuzat de tentativă la trafic de persoane şi trafic de minori. În continuare va fi prezentat Tribunalului Galați cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel