Un fotbalist ucrainean a ironizat gestul făcut de Cristiano Ronaldo cu sticlele de Coca-Cola. 'Vă rog, sunați-mă!' / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un fotbalist ucrainean a ironizat gestul făcut de Cristiano Ronaldo cu sticlele de Coca-Cola. 'Vă rog, sunați-mă!' / Video Twitter Zorya Londonsk
Un fotbalist ucrainean a ironizat gestul făcut de Cristiano Ronaldo cu sticlele de Coca-Cola. 'Vă rog, sunați-mă!' / Video Twitter Zorya Londonsk
După ce Cristiano Ronaldo a devenit viral pe rețelele de socializare și în presă pentru că a dat la o parte sticlele de Coca-Cola din fața sa, la o conferință de presă, atacantul ucrainean, Andryi Yarmolenko, a făcut un gest ironic.

Yarmolenko a marcat primul gol al victoriei echipei sale cu 2-1 în fața Macedoniei de Nord de pe Arena Națională. La conferința de presă, ucraineanul a adunat toate sticlele de pe masă și ar fi spus: 'L-am văzut pe Cristiano Ronaldo, însă eu vreau să mut sticlele aici, așa că rog să fiu sunat (n.red. pentru un contract de sponsorizare)'.

VIDEO:

Echipa naţională de fotbal a Ucrainei a învins formaţia Macedoniei de Nord cu scorul de 2-1 (2-0), joi, în cel de-al doilea meci găzduit de Arena Naţională din Bucureşti în Grupa C a turneului final EURO 2020. În prima partidă organizată în Capitală, la 13 iunie, Austria s-a impus cu 3-1 în faţa Macedoniei de Nord.

Următoarele două partide din cadrul Campionatului European găzduite de Arena Naţională sunt: Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), în Grupa C, şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Paul Pogba, gest similar cu atitudinea lui Ronaldo

Amintim faptul că și mijlocașul francez Paul Pogba a îndepărtat o sticlă de bere Heineken din fața sa înainte să primească întrebări de la jurnaliști la conferință. Totuși, motivul este unul diferit. În timp ce Cristiano Ronaldo a vrut să „facă reclamă” la un stil de viață sănătos, fără băuturi acidulate și cu mult zahăr, Paul Pogba este musulman, iar religia nu-i permite să consume bere. Rămâne de văzut dacă Heineken va urma același trend pe care l-a urmat Coca-Cola pe bursă, fiindcă valoarea companiei din urmă a scăzut cu nu mai puțin de patru miliarde dolari. (Vezi video aici).

Gestul făcut de Cristiano Ronaldo a adus pierderi istorice pentru compania de băuturi răcoritoare Coca-Cola

Refuzarea a două sticle de Coca-Cola de către Cristiano Ronaldo în timpul unei conferințe de presă la EURO 2020 a cauzat cu o scădere a prețului cu 4 miliarde de dolari a gigantului de băuturi răcoritoare. Căpitanul portughez este un renumit militant pentru sănătate și a spus clar ce părere are despre băutura răcoritoare carbogazoasă.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, a mutat sticlele de Coca-Cola în timpul unei conferințe de presă de la Budapesta, luni, înaintea meciului împotriva Ungariei. Ulterior, Ronaldo a ridicat o sticlă de apă și a declarat: „Beți apă!”, încurajând oamenii să o aleagă în locul băuturii carbogazoase.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel