Un fotbalist străin, acuze dure la adresa unui club din Liga 1: M-au făcut prost!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Free Images
Sursa: Free Images
Victor Fernandez, mijlocaş spaniol care a jucat la Newcastle, a plecat definitiv din România, după două scurte aventuri la Viitorul Constanţa şi FC Botoşani. 

Acesta reclamă că a fost tratat într-un mod neplăcut şi că ar fi fost jignit de oficialii unuia dintre cele două cluburi la care a jucat. 

Acesta a venit în România la Viitorul Constanţa, odată cu Ruben de la Barrera. 

 ”Am avut o relație foarte bună cu Ruben de la Barrera, eram pregătit să joc. L-au dat apoi afară, a venit alt antrenor, care mi-a spus că poate voi juca pe final de meci dacă stau aici și e mai bine pentru mine să plec”, a declarat Victor Fernandez, potrivit Chronicle Live.

Jignit de oficialii lui FC Botoşani 

După experienţa la Viitorul Constanţa, Victor Fernandez a plecat la FC Botoşani, dar nici acolo nu s-a adaptat. 

”Am venit la echipă să-l înlocuiesc pe Keyta, care urma să fie vândut. Dar n-a mai plecat, așa că am jucat doar două meciuri. Trăiam în hotel, nu mi-a plăcut orașul, iar cu restricțiile n-am putut face nimic.

Nu mi-a plăcut nici modul în care antrenorul vorbea cu jucătorii. Spunea doar lucruri urâte. Le-am zis că vreau să plec, m-au făcut prost. Eu voiam doar să plec acasă, mă săturasem de tot ce era acolo”, a spus Victor Fernandez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel