Un fotbalist a murit în timpul meciului, de Crăciun, după o lovitură la cap
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Un fotbalist a decedat în timpul meciului, la doar 30 de ani, după o lovitură la cap.

Sofiane Loukar, jucătorul echipei de fotbal MC Saida, din liga secundă a campionatului Algeriei, a decedat la doar 30 de ani, în timpul unui meci disputat sâmbătă, după o lovitură la cap, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Fundaşul şi căpitanul lui Mouloudia Club Saida, care înfrunta formaţia ASM Oran, a suferit un traumatism cranian şi s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Habib Boukeul din Oran, în urma unui duel aerian pentru balon cu un adversar.

CITEȘTE ȘI: Fotografia publicată de Pele, de Crăciun, după externarea din spital

Incidentul a avut loc în minutul 26 al primei reprize a acestei partide, contând pentru etapa a 10-a a sezonului. După ce a primit îngrijiri medicale pentru traumatismul cranian, Sofiane Loukar a revenit pe teren, însă după zece minute fundaşul s-a prăbuşind din nou pe gazon, iar echipele medicale nu au reuşit să-i salveze viaţa, în ciuda eforturilor depuse.

Preşedintele Ligii profesioniste de fotbal din Algeria, Ali Malek, a fost şocat de această tragedie şi a transmis sincere condoleanţe familiei jucătorului decedat. Acesta a asigurat că în dosarul medical al lui Sofiane Loukar nu exista niciun element care să îi interzică practicarea fotbalului de performanţă. 

VEZI ȘI: În vara acestui an, un fotbalist de doar 19 ani a murit după ce a căzut de pe avionul american din Afganistan

Un fotbalist de doar 19 ani este una dintre persoanele care au murit după ce au căzut de pe avionul american, în Afganistan.

Autoritățile afgane au confirmat că un tânăr fotbalist a murit după ce a căzut de pe un avion militar american care părăsea aeroportul din Kabul. Conform BBC, Zaki Anwari avea doar 19 ani și juca pentru echipa de tineret a naționalei Afganistanului. 

De când talibanii au pus din nou stăpânire pe țara din Orientul Mijlociu, mii de persoane au aglomerat aeroportul capitalei Kabul în încercarea de a prinde un loc în avioanele vestice care părăseau pentru ultima dată țara. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: Pep Guardiola dă tonul grevei în Premier League. Jucătorii sunt extenuați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel