Un fotbalist al CSM Zalău a făcut comoție cerebrală în timpul meciului / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un fotbalist al CSM Zalău a făcut comoție cerebrală în timpul meciului   /  Sursă foto: Captură YouTube
Un fotbalist al CSM Zalău a făcut comoție cerebrală în timpul meciului / Sursă foto: Captură YouTube
Un atacatn al echipei CSM Zalău s-a prăbușit pe stadion în timpul meciului cu Progresul Șomcuta Mare.

Zalăul a avut parte de un meci uşor ieri la Şomcuta Mare, însă, zălăuanii au trecut prin momente de panică pe finalul primei reprize, când atacantul Sergiu Jurj a rămas inconştient pe gazon, după o ciocnire cu un fundaş şi portarul advers

SCM Zalău a câştigat cu 8 – 1 în deplasarea de la Progresul Şomcuta Mare şi are parte de un start lansat în noul sezon din Liga a III-a.

Totuşi, zălăuanii au avut emoţii în meciul de ieri, nu din pricina adversarului, ci din cauza faptului că atacantul Sergiu Jurj a rămas inconştient pe gazon timp de câteva minute.

Jurj urmărea o minge lungă, moment în care s-a izbit violent de un fundaş şi portarul advers. Meciul a fost întrerupt timp de aproximativ 15 minute, iar pe teren şi-a făcut apariţia şi o Ambulanţă SAJ şi o ambulanţă SMURD, echipajele acordându-i rapid primele îngrijiri medicale.

În cele din urmă, atacantul Zalăului şi-a revenit şi a fost transportat la spitalul din Baia Mare, fiind diagnosticat cu comoţie cerebrală!

Colegii şi conducerea clubului au ţinut să-i dedice victoria.

Unde a mai evoluat Sergiu Jurj

“Îi dedicăm această victorie atacantului nostru, #SergiuJurj care, în minutul 36, în urma unui contact cu un fundaș și portarul advers, a rămas inconștient pe gazon timp de câteva minute. În cele din urmă, jucătorul nostru și-a revenit, fiind transportat cu ambulanța SMURD la Spitalul din Baia Mare. Însănătoșire grabnică, Sergiu Jurj”, este mesajul postat pe pagina oficială a clubului.

Sergiu Jurj a ajuns în această vară la SCM Zalău, iar înainte să ajungă sub Meseş, jucătorul a mai evoluat la echipe precum FC Ardealul Cluj, CSU Craiova U 19, Minaur Baia Mare, CSU Craiova II, Verona U 19, Chindia, FC Rapid sau CSM Focşani, scrie vasiledale.ro.

Nicolae Dică are Covid-19. Va rata meciurile echipei naţionale

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că antrenorul secund al echipei naţionale, Nicolae Dică, a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi va intra în izolare. 

Fostul fotbalist s-a vaccinat împotriva COVID-19 în luna februarie. Nicolae Dică va rata cele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Islanda în deplasare, cu Liechtenstein acasă şi Macedonia de Nord în deplasare.

Nicolae Dică va intra în izolare

„În urma rezultatelor primite la testarea COVID PCR efectuată de staff-ul primei reprezentative, Nicolae Dică va intra în izolare şi nu va fi prezent la acţiunea dedicată celor 3 meciuri de la început de septembrie. Nicolae Dică a primit rezultat pozitiv la testare şi a intrat în izolare de îndată ce i-a fost comunicat rezultatul. Antrenorul este vaccinat împotriva COVID şi se simte bine", a precizat FRF într-un comunicat (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel