Data publicării:

Un fost oficial al administrației Trump a murit după ce a fost împușcat în timpul unei tentative de furt de mașină

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Mike Gill, care a lucrat ca șef de personal la Commodity Futures Trading Commission în timpul fostului președinte Trump, a fost împușcat în Washington DC.

Mike Gill, care a lucrat ca șef de personal la Commodity Futures Trading Commission în timpul fostului președinte Trump, a fost împușcat în Washington DC în timp ce un bărbat încerca să urce într-o mașină înainte de a fugi de la locul faptei, a anunțat poliția.

Incidentul a durat peste trei minute și a implicat un SUV Jeep Grand Cherokee și un Mercedes.

După uciderea lui Mike Gill, atacatorul s-a apropiat apoi de un bărbat și o femeie cerându-le cheile de la mașină. L-a împușcat pe Alberto Vasquez Jr, în vârstă de 35 de ani, fugind într-un Chrysler 200, potrivit unui raport de incident.

Poliția l-a identificat pe suspect ca fiind Artell Cunningham, în vârstă de 28 de ani, după ce l-a localizat la un SUV care fusese dezactivat, dându-și seama că și acela fusese furat.

Cunningham s-a apropiat de ofițeri ținând în mână două pistoale în timp ce aceștia căutau în zonă deținătorii vehiculului, a precizat poliția.

El a fost apoi împușcat mortal de către ofițeri.

Donald Trump i-a adus un omagiu lui Gill într-o postare pe Truth Social duminică

Cunningham a mai fost acuzat și de alte două furturi de mașini în Maryland, pe lângă celelalte menționate în raportul de incident.

Omagiindu-l pe soțul ei, Kristina Gill a declarat: "Plecarea lui bruscă a lăsat un gol în viețile noastre care nu va putea fi umplut niciodată."

Ea a spus că Mike Gill a fost "nu numai un soț și un tată devotat, ci și un fiu, un frate și un prieten prețuit".

Mike Gill a fost dedicat îmbunătățirii vieții altora, fiind un membru activ al bisericii sale, împrietenindu-se și îndrumând colegii de muncă, făcând parte din District of Columbia Board of Elections și antrenând echipa de fotbal a fiicei sale, a spus doamna Gill.

Donald Trump i-a adus un omagiu lui Gill într-o postare pe Truth Social duminică.

Fostul președinte a spus: "Minunatul și strălucitorul Mike Gill, un membru foarte respectat al administrației Trump, a fost împușcat fără milă și cu cruzime în cap în timpul unui jaf de mașină în Washington DC. A fost o PERSOANĂ SPECIALĂ - Familia și prietenii săi sunt devastați... Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Michael și familia sa", conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel