Un fost consilier al lui Băsescu va fi dat în judecată. Pe cine a supărat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Ghimpu, fost președinte al Parlamentului Republicii Moldova și președinte interimar între 11 septembrie 2009 și 28 decembrie 2010, afirmă că îl va acționa în judecată pe fostul consilier prezidențial Iulian Fota.

Mihai Ghimpu s-a arătat, în cadrul unei conferințe susținute astăzi, deranjat de afirmațiile făcute de către fostul consilier al lui Traian Băsescu, Iulian Fota, în cadrul unei emisiuni televizate de la București, potrivit cărora Ghimpu l-ar sprijini pe Vlad Plahotniuc.

„Afirmațiile lui Iulian Fota îmi aduc enorme prejudicii de imagine în calitate de om politic. În urma acestor declarații ofensatoare și calomnioase, am trimis deja o sesizare la CCA din România pentru a se lua măsuri. Îl voi da în judecată pentru afirmații calomnioase", a declarat Mihai Ghimpu în cadrul unei conferințe susținute astăzi, notează unimedia.info.

Sursa citată amintește că, fostul consilier prezidențial Iulian Fota, a afirmat într-o emisiune TV că Republica Moldova este controlată în totalitate de prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, iar la dispariția miliardului a participat și liderul PL, Mihai Ghimpu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel