Un elev din Oltenița a fost pălmuit de directoare în fața clasei / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un elev din Oltenița a fost pălmuit de directoare în fața clasei / Sursă foto: Captură Facebook
Un elev din Oltenița a fost pălmuit de directoare în fața clasei / Sursă foto: Captură Facebook
Un elev de la un liceu din Oltenița a fost pălmuit în fața clasei de directoarea unității de învățământ.

Un elev al Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu a fost bătut de directoarea unității de învățământ în fața clasei.

„Cristina Drăgan, directoarea Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu, din Oltenița, nu-și mai poate stăpâni nervii.

Acesta este noul model de educație aplicabil în liceele călărășene. #RomâniaEducată.

A fost numită directoare în cursul lunii ianuarie 2021.

Din primele date, elevii jucau barbut, însă asta nu justifică, sub nici o formă, comportamentul acesteia. Inspectoratul Școlar al Județului Călărași a anunțat deja organele de cercetare penală. Raluca Maria Caraion, reprezentanta ISJ Călărași, spune că este absolut șocată de gestul directoarei Cristina Drăgan, care va mai ocupa acest post până mâine, cel târziu.Sursa: marinbadea.ro“, au scris cei de la Știri Oltenița pe pagina de Facebook.

În urmă cu patru ani, mama unui elev din Gorj s-a plâns autorităților că fiul ei este agresat la școală de profesorul de matematică, cel care este și director adjunct la liceul din localitatea de domiciliu. Din cauza faptului că nu a putut proba agresiunea, plângerea a fost clasată, mai ales că profesorul avea grijă ca atunci când aplica o astfel de corecție să nu fie filmat de camerele de supraveghere.

În document, mama sesiza faptul că profesorul deconecta sistemul de supraveghere în momentul în care îşi agresa elevii.

Când au vizionat filmarea, inspectorii şcolari au constatat că sesizarea se confirmă, însă, cu doar câteva minute înainte, profesorul lovise un alt elev, moment suprins de camere şi de care cadrul didactic uitase (citește mai multe AICI).

De asemenea, în 2019, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Botoşani a dispus efectuarea unei anchete administrative la şcoala din localitatea Baranca, după ce un elev a fost agresat de profesorul de religie, declara, pentru Agerpres, inspectorul şcolar general al ISJ, Gabriel Hârtie. 

Cazul copilului de la Baranca a fost anchetat şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), care a întocmit un dosar penal pe numele profesorului, care este şi preot. 'Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă şi au continuat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul', a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ, Nicoleta Federciuc (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel