Un elev a dat test afară, în frig, pentru că nu purta mască de protecție. Cazul care a făcut înconjurul lumii
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 18 ian 2022, 15:05
WhatsApp
Un elev a dat test afară, în frig, pentru ca nu purta mască de protecție. Cazul care a făcut înconjurul lumii / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un elev a dat test afară, în frig, pentru ca nu purta mască de protecție. Cazul care a făcut înconjurul lumii / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un elev nu a fost primit în școală și a dat testul afară, în frig, pentru că nu purta mască de protecție.

Cazul unui elev din Austria a făcut înconjurul lumii. Băiatul a fost nevoit să susțină un test afară, în frig, din cauză că nu purta masca de protecție, transmite Realitatea Plus. Copilul nu ar fi fost primit în clasă deoarece certificatul medical care-l scutea de purtarea măștii nu era gata la momentul testării.

Așa se face că băiatul de doar 9 ani a primit subiectele afară, la minus un grad Celsius și a scris în același timp cu colegii săi, care se aflau în clasă. Testarea a durat 15 minute, iar profesoara a lăsat geamul deschis pentru a-l putea vedea pe copil. Familia elevului a dat în judecată școala și îi acuză pe cei din conducerea instituției de neglijență.

Un bărbat din Sibiu, bătut crunt de un polițist pentru că nu avea mască de protecție

Incident șocant în Sibiu. Un polițist local a fost filmat cum lovește puternic un om al străzii. Potrivit martorilor, agentul și-ar fi ieșit din minți din cauza faptului că bărbatul nu purta mască de protecție și era în stare de ebrietate, potrivit Realitatea Plus.

Incidentul a fost surprins, parțial, de camera de bord a unui șofer. În imagini, se vede un polițist local traversează strada, cerând mașinilor care se apropie să reducă viteza. Se îndreaptă către un om al străzii căruia îi spune ceva, după care îl trântește la pământ lovindu-l puternic în zona gâtului cu pumnul.

”Din primele verificări rezultă că cetățeanul în cauză a fost amendat în acea zi pentru cerșetorie cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, motiv pentru care a devenit recalcitrant, conform declarațiilor agentului de poliție. De altfel, cetățeanul în cauză a fost amendat în 2021 de 11 ori pentru apelare la mila publică, fiind cunoscut anterior și ca o persoana violentă ce a mai fost implicată în scandaluri în care a utilizat arme albe.

Imaginile analizate până acum și declarațiile polițistului local indică faptul că omul străzii intenționa să îl lovească pe agent, atât înainte, cât și după incident, spun reprezentanții Primăriei. Ancheta internă continuă pentru a stabili toate împrejurările acestui nedorit și regretabil incident. Agentul în cauză va fi cercetat disciplinar deoarece utilizarea violenței nu se justifică, indiferent dacă a fost sau nu în legitimă apărare. Polițiștii locali sunt instruiți periodic cu privire la modul corect de comportare și apărare în astfel de cazuri, fără utilizarea violenței fizice și a forței excesive”, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?