Un șef de post a refuzat să ia mită pentru a cincea oară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Şeful de post din comuna Pufeşti a refuzat pentru a cincea oară în ultimii patru ani să fie mituit anunţă Direcţia Generală Anticorupţie. Poliţistul i-a reclamat pe cei care au vrut să îi dea şpagă, suspecţii fiind prinşi în flagrant.

Şeful de post din comuna Pufeşti şi adjunctul său au denunțat încercările de a fi corupți, făptașii fiind prinși în flagrant de către ofițerii de poliție judiciară din cadrul D.G.A.

Ultimul caz în care au fost implicţi cei doi a fost cel al unui şofer băut. Conducătorul auto a incercat să îi mituiască pe cei doi poliţişti pentru a nu se alege cu dosar penal.

În timp ce se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe raza satului Domnești-Târg, agentul de poliție G.R.S. a oprit pentru control un autoturism condus de R.C. care, în urma testării cu etilotestul Drager, s-a constatat că avea o concentrație de 0,83 gr/ litru alcool pur în aerul expirat.

Pentru a nu fi luate măsurile legale împotriva sa, R.C. i-a promis agentului de poliție, dar și șefului acestuia, foloase materiale pe care polițiștii le-au refuzat, denunțând fapta organelor de poliție judiciară din cadrul S.J.A. Vrancea.

Şoferul a fost prins în flagrant în timp ce-i oferea polițistului o serie de bunuri pentru a-l determina să abandoneze cercetările. Şoferul s-a ales acum cu dosar penal şi pentru dare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel