Un DJ de radio a fost găsit mort în pădure. A fost răpit alături de iubita sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Un celebru DJ a fost găsit mort de poliție. 

Un bărbat găsit mort în pădurea Essex în weekend a fost identificat drept un DJ de radio din Marea Britanie. Koray Alpergin, proprietarul postului londonez Bizim FM, a fost găsit sâmbătă de poliția din Essex, lângă Loughton, în urma unor informații venite despre un bărbat și o femeie care au fost dați dispăruți cu câteva zile înainte. Trei bărbați au fost arestați în zona Kent sub suspiciunea de crimă și rămân în arest.

Presa turcă a susținut că cei doi au fost răpiți de acasă.

Prietenii i-au adus un omagiu bărbatului de 43 de ani, Altan Akturk scriind pe rețelele de socializare: „Dragi prieteni din Londra, prietenul și colegul meu drag Koray și iubita lui, care sunt bine cunoscuți publicului din Londra, au fost, din păcate, dați dispăruți joi.”

Un alt prieten al DJ-ului a scris: „Descrierea morții prietenului și colegului meu, Koray, pe care societatea din Londra îl cunoaște foarte bine, este de o durere și o tristețe imposibilă. Transmit condoleanțe și răbdare tuturor celor care îl iubesc, în special familiei lui. Allah să aibă milă de ei."

Publicațiile turce au deplâns moartea DJ-ului

Ziarul turc Hurriyet a fost primul care a titrat numele lui Alpergin drept persoana ucisă, în timp ce Ismail Karakas, de la Turkish Press, l-a descris drept „Dj-ul de radio iubit al Londrei.”

„Societatea Turcă din Londra deplânge! Ne exprimăm condoleanțe lui Tuncay Beykozlu, tatăl îndoliat al lui Koray, și celor dragi ai săi. Ziarul Turc Press îi dorește ca Dumnezeu să aibă milă de regretatul DJ Koray, care ne-a părăsit la o vârstă fragedă. Condoleanțe familiei și celor dragi.”

„Suntem devastați de moartea prematură a lui DJ Koray „Bizim FM”, Alpergin. A fost un om strălucit, iubit de toată lumea, care a adus bucurie pentru mii de oameni cu emisiunile sale de radio. Cele mai profunde condoleanțe familiei lui Koray, prietenilor și întregii comunități”, a transmis T-Vine. 

Asociația de poliție din Turcia a îndemnat comunitatea să prezinte orice informații pe care le-ar avea legate de cazul Alpergin. 

Ancheta Poliției Met continuă pentru a determina împrejurările morții celor doi. 

Dirijorul ucrainean Iuri Kerpatenko, ucis în locuința sa de soldații ruși

Dirijorul Iuri Kerpatenko a refuzat să participe la un concert organizat de ocupanți pentru a demonstra așa-numita „îmbunătățire a vieții pașnice” în Herson, a declarat ministerul într-un comunicat pe pagina sa de Facebook.

”Pe 14 octombrie, s-a aflat despre uciderea brutală a dirijorul principal al Teatrului de Muzică și Dramă din Herson, numit după Mykola Kulish. După ce Iuri Kerpatenko a refuzat să coopereze cu ocupanții, armata rusă l-a împușcat în propria lui casă”, se arată în comunicat.

Potriivit sursei citate, el „și-a demonstrat în mod deschis poziția civică și a refuzat să părăsească Hersonul ocupat.”

Iuri Kerpatenko lucra la Filarmonica Regională din Herson din anul 2000, iar în 2004 devenise dirijorul Teatrului Muzical și Dramatic din oraș, care poartă numele lui Mykola Kulich, a precizat sursa citată. Citește continuarea articolului AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel