Un DJ acuzat că l-a infectat pe Messi a primit ameninţări: M-au făcut criminal
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un DJ acuzat că l-a infectat pe Messi a primit ameninţări: M-au făcut criminal / Foto: Instagram
Un DJ acuzat că l-a infectat pe Messi a primit ameninţări: M-au făcut criminal / Foto: Instagram
DJ-ul argentinian Fer Palacio, care a primit ameninţări cu moartea după ce a fost acuzat că l-a infectat pe fotbalistul Lionel Messi, a afirmat că este negativ la Covid-19, spre deosebire de celebrul său compatriot, scrie ziarul francez Le Figaro.

Testat pozitiv în oraşul său natal, Rosario, unde şi-a petrecut vacanţa alături de familie, Messi nu va putea reveni în Franţa până când nu va putea prezenta un test negativ la coronavirus. Acesta nu este un caz izolat la PSG, unde sunt pozitivi cinci jucători şi un membru al staff-ului, însă atunci când este vorba de 'Pulga', totul capătă proporţii uriaşe.

Fotografia care a aprins scânteia

O fotografie postată la începutul săptămânii trecute de Fer Palacio, în care el apare alături de Messi, a aprins scânteia şi a stârnit reacţii pline de ură faţă de acest DJ argentinian în vârstă de 31 de ani.

Ştiindu-se că Palacio a participat la mai multe petreceri după care au fost semnalate cazuri de Covid-19, unii au stabilit o falsă legătură cauză-efect. Palacio, acuzat că i-a transmis virusul lui Messi, a vorbit despre mesajele insultătoare şi ameninţările cu moartea pe care le-a primit, într-un video postat duminică pe reţelele de socializare.

'Se spune că eu l-am infectat şi chiar m-au făcut criminal'

'Se vorbeşte de mine pe Twitter fiindcă Messi a fost testat pozitiv la Covid-19. Se spune că eu l-am infectat şi chiar m-au făcut criminal', a povestit DJ-ul, adăugând că a fost testat pentru Covid datorită unei deplasări în străinătate. 'Ieri (sâmbătă - n. r.), am fost testat fiindcă trebuie să plec în Uruguay şi nu am Covid-19', a spus el.

Deocamdată nu este clar dacă Messi va putea juca duminică la Lyon, în etapa a 20-a din Ligue 1. El este constant în contact cu serviciul nostru medical. Când va fi negativ, va putea reveni în Franţa, a declarat antrenorul Mauricio Pochettino în conferinţa de presă de duminică, scrie Agerpres.

Statisticile lui Messi

În acest sezon, Messi a jucat 16 meciuri în toate competiţiile şi a marcat şase goluri pentru PSG. Pe 19 decembrie, Messi nu a jucat la precedentul meci din Cupa Franţei, iar startul din Ligue 1 după vacanţa de iarnă este prevăzut pentru 7 ianuarie, cu etapa a 20-a. Parizienii vor înfrunta Lyon în deplasare pe 9 ianuarie.

PSG nu va conta în perioada viitoare pe Achraf Hakimi, Idrissa Gueye şi Abdou Diallo, convocaţi pentru Cupa Africii pe Naţiuni 2022 (9 ianuarie-6 februarie), relatează Mediafax. 

Barcelona a găsit înlocuitor după plecarea lui Messi

Barcelona a fost nevoită să permită plecarea în acest an a celui mai bun marcator al clubului din toate timpurile, Lionel Messi, din cauza unor "obstacole financiare și structurale" și are datorii de peste 1,35 miliarde de euro.

Opțiunile din linia de atac a Barcelonei au fost reduse și mai mult odată cu retragerea atacantului argentinian Sergio Aguero, în vârsta de 33 de ani, din cauza unei afecțiuni cardiace.

Torres nu a mai jucat de când a suferit o fractură la picior, în finala UEFA Nations League, pierdută de Spania în fața Franței, în octombrie. Jucătorul de 21 de ani a marcat 12 goluri în 22 de meciuri internaționale.

Barcelona se află pe locul șapte în La Liga, după un început slab de campanie, care a dus la demiterea antrenorului Ronald Koeman, fostul căpitan al clubului Xavi Hernandez preluând frâiele echipei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel