Un deţinut a fost găsit decedat la Penitenciarul din Târgu-Mureş
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Reprezentanții Penitenciarului Târgu-Mureș au anunțat că au găsit un deținut decedat. 

Un deţinut a decedat, luni dimineaţa, la Penitenciarul Târgu-Mureş, a informat purtătorul de cuvânt al unităţii, subinspector de poliţie penitenciară Tatiana Maria Macarie, care a precizat că decesul nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic, scrie Agerpres. 

"Vă informăm că, luni, 07.12.2020, în jurul orei 06:40, personalul medical al Penitenciarului Târgu-Mureş a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane custodiate care nu prezenta semne vitale. Prin apelarea serviciului unic de urgenţă 112, a fost solicitat sprijinul unui echipaj SMURD, însă, în ciuda eforturilor personalului specializat, a fost declarat decesul. (...) Menţionăm că decesul indicat nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic, cauzele şi împrejurările concrete ale producerii acestuia urmând a fi stabilite de organele judiciare competente", a arătat sursa citată.

Administraţia penitenciarului a informat familia persoanei decedate, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş şi Institutul de Medicină Legală Târgu-Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel