Un deputat PNL renunță la indemnizație. Unde vor ajunge banii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Primarul liberal din Lugoj, Claudiu Buciu, ar putea fi exclus din PNL. A desfiinţat patru instituţii de cultură
Primarul liberal din Lugoj, Claudiu Buciu, ar putea fi exclus din PNL. A desfiinţat patru instituţii de cultură
Deputatul PNL Marilen Pirtea renunță la 5.400 de lei, indemnizație de parlamentar. 

”Nu voi beneficia de banii din această indemnizaţie. În cuantumul acestei indeminizaţii, partial, vor fi daţi partidului, iar cea mai mare parte va fi donată fundaţiei Universităţii de Vest, de unde vom finanţa proiecte educaţionale", a declarat deputatul, potrivit news.ro

El a adăugat: ”Mă gândesc să dau o sumă de bani unor elevi din gimnaziu sau din şcoli din Timiş, unor copii ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate, copii care reprezintă anumite promisiuni educaţionale şi sunt buni la şcoală, copiilor din anumite minorităţi, dar care trebuie să îndeplinească unele condiţii, cum ar fi să nu lipsească de la şcoală şi să fie buni la învăţătură. Din aceşti bani vreau să finanţez asociaţii ale studenţilor. Universitatea de Vest are o gală, Gala Premiilor UVT, iar unul dintre premii este cel pentru studentul anului. O parte din bani vor merge spre acel premiu”. 

Marilen Pirtea va beneficia în continuare de banii pe care Parlamentul României îi oferă pentru cazare sau deplasări de serviciu şi va rămâne în continuare rector al Universităţii de Vest.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel