Un dealer auto a intrat în concediu pentru a juca în preliminarii CM 2022
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Un dealer auto, care este fotbalist în timpul liber, şi-a luat concediu pentru a juca cu naţionala sa în preliminarii CM 2022. 

Lorenzo Lunadei (23 de ani) joacă fotbal în timpul liber, dar în viața de zi cu zi lucrează la o reprezentanță auto din San Marino, pe post de dealer. Mijlocașul legitimat la San Giovanni, în țara natală, a fost nevoit să-și ia liber pentru a face deplasarea:

"Suntem foarte emoționați, pentru că vom înfrunta o echipă foarte mare. Am început din nou să jucăm în urmă cu doar câteva săptămâni, deoarece fotbalul în San Marino a fost oprit mult timp din cauza pandemiei. Până în februarie ne-am antrenat individual, deloc în grup. De doi ani lucrează la o reprezentanță auto, full-time.

Sunt nevoit să-mi iau zile de concediu atunci când merg în deplasare cu echipa națională, dar o fac din pasiune. Cu toții suntem foarte entuziasmați că vom juca pe Wembley. Pentru mine este a treia oară când merg la Londra să joc împotriva Angliei", a spus Lorenzo Lunadei, citat de Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel