Un cuplu a prins un străin înarmat în casa lor. Bărbatul și-a cerut scuze și le-a plătit 200 de dolari pentru că a spart geamul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Proprietarii unei case din Santa Fe, care au fost plecați din oraș câteva zile, și-au dat seama că ceva nu este în regulă când s-au întors acasă și au găsit vase murdare și sticle goale de bere.

Apoi, au auzit un zgomot venind din spatele casei. Când soțul a deschis ușa dormitorului, a găsit un tânăr înalt, care stătea în picioare în cameră. Lângă el se afla o geantă și o armă de asalt. Bărbatul nu a amenințat cuplul și nu a furat nimic, relatează washingtonpost.com.

Bărbatul și-a cerut scuze când a fost surprins de cei doi soți

„El a fost extrem de stânjenit și și-a cerut scuze în legătură cu situația”, a declarat soțul conform unui raport de incident obținut de The Washington Post.

În timp ce bărbatul se îndrepta spre ușa din față însoțit de soț, a scăpat 200 de dolari pe un scaun din sufragerie, se spune în raport. A fost "o rambursare pentru o fereastră pe care a spart-o pentru a intra în casă", i-a spus el soțului, apoi a fugit.

Acesta nu a fost identificat

Biroul șerifului din județul Santa Fe nu a identificat încă hoțul. Dacă este găsit, bărbatul ar putea fi acuzat de furt calificat și daune ale proprietății, se arată în raport.


Proprietarii l-au descris ca având o înălțime de aproximativ 6 metri, cu părul castaniu, spunând că părea să aibă între 20 și 30 de ani. El nu părea să fie bolnav mintal, a spus soțul anchetatorilor. Când l-a întrebat pe hoț de ce se afla acolo, el a spus că „familia lui a fost ucisă în estul Texasului și el fugea de cineva”, se arată în raport.

Nu au fost obiecte furate



Bărbatul a spart o fereastră în biroul proprietarilor folosind o unealtă metalică, au spus anchetatorii. Apoi ar fi gătit și a dormit într-unul dintre dormitoare. În raport se menționează că niciunul dintre obiectele cuplului nu a fost furat.

„Bijuteriile, pe care [soția] le lăsase pe blat, lângă chiuvetă, nu fuseseră atinse”, se spune în raport.

În afară de bucătărie, singura parte a casei aflată în dezordine, conform raportului, era patul în care probabil dormea ​​bărbatul.

Bărbatul a lăsat puține dovezi în casă, se arată în raport. În jurul geamului spart nu era sânge, nici fire de păr pe pat și nici amprente pe unealtă sau pe sticlele de bere.

Oamenii legii au cercetat zona, dar nu au găsit pe nimeni care să îndeplinească descrierea bărbatului. 


În ciuda faptului că a lăsat 200 de dolari proprietarilor pentru a-și repara fereastra, conform anchetatorilor, bărbatul le mai datorează celor doi soți 15 dolari - 10 dolari pentru bere și 5 dolari pentru creveții lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel