Un cuplu a fost găsit înecat în piscina casei de vacanță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Un cuplu a fost găsit înecat în piscina casei de vacanță. Ambele persoane aveau 80 de ani. 

Un cuplu britanic a fost găsit mort în piscina casei lor de vacanță din Franța. Bărbatul și femeia au fost descoperiți morți la a doua lor casă din Gignac, Hérault, din sudul Franței. Momentan nu se cunoaște cauza morții, iar poliția locală a deschis o anchetă. Vecinii lor, care trebuiau să vină la cină alături de cuplul englez, au tras un semnal de alarmă, a informat presa franceză, conform The Sun.

Când nimeni nu a răspuns la ușă, aceștia au intrat pe proprietate pentru a descoperi trupurile celor doi, ambii având peste 80 de ani, plutind în piscină. În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, aceștia nu au putut fi salvați.

Înecul pare să fie un accident

O autopsie va stabili cauza și ora decesului, dar nu au existat semne de efracție sau furt din casă. Deși niciun scenariu nu a fost exclus, anchetatorii indică un accident cel mai probabil.

O sursă a declarat pentru publicația La Dépêche: ”Nu este exclus ca unul dintre soți să fi asistat la înecul celuilalt, apoi să îi fi venit în ajutor și să se înece”.

Cuplul britanic își petrecea regulat vacanțele pe proprietatea ”opulentă”. Primarul localității care i-a cunoscut pe cei doi i-a descris pe amândoi ca fiind: ”oameni foarte drăguți care veneau de multe ori pe an și care participau ocazional la activitățile orașului”.

O fetiță se juca cu sora ei când a fost înjunghiată de un bărbat care voia bani de la mama ei

O fetiță de nouă ani a fost înjunghiată mortal în fața surorii ei mai mici în timp ce se jucau cu un cerc de hula-hoop pe stradă. Lilia Valutyte se afla cu sora ei de cinci ani în fața unei cafenele unde lucra mama lor când a fost atacată cu un cuțit. Doi bărbați au fost arestați și interogați cu privire la atac, după ce poliția a percheziționat o casă din Boston, Lincs.

S-a spus că o linie de anchetă se concentrează pe afirmațiile conform cărora atacatorul credea că mama Liliei, Lina, o șefă a unei agenții de recrutare, îi datora bani pentru schimburile de tură din fabrică.

Mama fetelor, lituanianca Lina lucra la doar 10 metri distanță și-și urmărea fetele de la fereastra cafenelei. Ea a fost prima care s-a grăbit în ajutorul fiicei sale căzută pe sstradă, care găzduiește și firme juridice și de contabilitate, saloane cosmetice și restaurante.

Un localnic a spus: „Mama ei avea o afacere înăuntru. Ea lucra de la un birou pe laptopul ei de câteva luni. Este doar o stradă liniștită, așa că le-a lăsat să se joace afară. Cred că aveau un cerc hula-hoop și un cărucior pentru păpuși. Sunt sigur că ea era înăuntru.”

Un alt localnic care cunoaște familia extrem de bine a spus: ”Este îngrozitor. Am vorbit cu Lilia ieri la ora 16 și mi-a spus: ”La revedere, ne vedem mâine””. Citește continuarea AICI.

Adolescent în vârstă de 15 ani, condamnat la închisoare pe viață pentru crimă

Condamnarea coincide cu o dezbatere în spațiul public referitoare la practica țării de a condamna copiii pe viață, despre care avocații susțin că este „dăunătoare și ineficientă”. Legile de condamnare din Noua Zeelandă îi condamnă pe viață pe cei găsiți vinovați de crimă, cu excepția cazului în care decizia este „vădit nedreaptă”.

Băiatul, al cărui nume nu a fost făcut public, l-a înjunghiat anul trecut pe Bram Willems, în vârstă de 22 de ani, la Paihia. Atacul a avut loc după ce cei doi au petrecut o după-amiază împreună, consumând alcool și canabis, scrie The Guardian.

Subliniind faptele, judecătorul Timothy Brewer a spus că acuzatul a luat parte la o ceartă și l-a înjunghiat pe Willems.

Media Stuff a raportat în urma audierii că mama lui Willems, Christy Lacroix, a spus instanței: „După ce ai luat o viață care merita trăită, o viață pentru care am luptat, timp de 22 de ani, nicio scuză nu ar putea justifica asta.”

Brewer a decis că închisoarea pe viață este potrivită în acest caz, în ciuda vârstei tânărului. El a spus că tinerețea nu este o trăsătură neobișnuită a infracțiunilor de violență gravă și nu are nicio greutate împotriva interesului public. El a impus o perioadă minimă de neeliberare condiționată de 10 ani. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel