Un cunoscut designer s-a sinucis, după ce și-a ucis fiul în vârstă de 3 ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un cunoscut designer s-a sinucis, după ce și-a ucis fiul în vârstă de 3 ani / Foto: Pixabay
Un cunoscut designer s-a sinucis, după ce și-a ucis fiul în vârstă de 3 ani / Foto: Pixabay
Un cunoscut designer s-a sinucis, după ce și-a ucis fiul în vârstă de trei ani.

Un cunoscut designer din Germania s-ar fi sinucis, după ce și-a ucis fiul în vârstă de trei ani, scrie Metro. Clemens Weisshaar s-ar fi împușcat după ce și-a ucis fiul și a dat foc mașinii în care lăsase corpul copilului înăuntru.

Cele două cadavre au fost găsite la mică distanță unul de celălalt, în apropierea unui sat din Portugalia. Mama băiatului în vârstă de trei ani este stilistul britanic Phoebe Arnold. Aceasta s-ar fi despărțit de bărbat în luna iulie. După despărțire, femeia s-a mutat la Lisabona, împreună cu fiul lor.

Conform primelor informații, cei doi ar fi murit cu două zile înainte de momentul în care au fost găsiți.  Se pare că bărbatul nu și-ar fi văzut copilul din luna iulie, dar la sfârșitul lunii octombrie a mers în capitala Portugaliei și i-a „promis” femeii că dacă i-l dă pe băiat pentru a petrece timp cu el, i-l va aduce în 1 noiembrie. Atunci când femeia a văzut că acesta nu îi mai aduce copilul acasă a mers la poliție pentru a raporta dispariția copilului. La scurt timp, au fost găsiți ambii morți.

Cine este cunoscutul designer

Presa scrie că Weisshaar, arhitectul și designerul german în vârstă de 44 de ani, a studiat la Colegiul de Arte și Design Central Saint Martins din Londra, numit acum Central Saint Martins. Potrivit site-ului său web, desenele sale au fost expuse la instituții precum Muzeul de Artă Modernă din New York și Centrul Pompidou din Paris. Bărbatul s-a pregătit mai întâi ca metalurgist înainte de a studia designul la Londra, iar partenerul său de afaceri este americanul Reed Kram, care are o experiență în informatică și matematică, precum și în design. Ei au fondat Kram/Weisshaar în Munchen și Stockholm în 2002.

Trupul copilului a fost găsit în apropierea unui teren îndepărtat pe care părinții copilului l-au cumpărat-o pentru a-și construi o casă. Rapoartele inițiale din Portugalia indică faptul că poliția a ajuns la concluzia că bărbatul german și fiul său erau morți de aproximativ două zile, deși este de așteptat ca o autopsie, care urmează să fie efectuată în cel mai scurt timp, să indice ora exactă a morții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel