Un copil din Suceava a murit după ce s-a opărit cu apă fierbinte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
ambulanta
ambulanta
Tragedie într-o familie din Suceava! Un copil în vârstă de un an a murit după ce s-a opărit cu apă fierbinte. Băiețelul a ajuns la spital cu arsuri pe corp și a decedat câteva ore mai târziu.

VEZI ȘI: Un bucureștean a murit după o noapte petrecută într-un club din Mamaia

Mama îi pregătea pe cei trei copiii ai săi de baie când s-a întâmplat tragedia. La un moment dat a ieşit din casă şi la scurt timp a auzit ţipete. Bunicii au sunat imediat la 112, dar nu au mai aşteptat ca salvarea să ajungă la ei.

„Eu l-am luat cu mașina și am pornit încolo și pe serpentine ne-am întâlnit cu ambulanța", spune Vasile Havriştiuc. Copilul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Suceava, iar medicii au făcut tot posibilul să îl salveze. Arsurile erau însă atât de profunde însă micuţul n-a mai putut fi salvat.

„Copilul a ajuns în stare gravă, în șoc, prezenta arsuri pe aproximativ 75% din suprafața corporală, grad 2-3, prin lichid fierbinte. Copilul a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat și internat apoi pe terapie intensivă", afirmă Dan Teodorovici, medic UPU Suceava, scrie Digi24.

Poliţia a început o anchetă pentru a stabili dacă părinții pot fi trași la răspundere pentru neglijență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel