Un copil de 13 ani din Vaslui, aflat în plasament, a fost găsit spânzurat
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un copil de 13 ani din Vaslui, aflat în plasament, a fost găsit spânzurat / Foto: Pixabay
Un copil de 13 ani din Vaslui, aflat în plasament, a fost găsit spânzurat / Foto: Pixabay
Un copil de 13 ani din Vaslui, aflat în plasament, a fost găsit spânzurat.

Scene șocante în județul Vaslui Un băiat în vârstă de 13 ani, aflat în plasament, a fost găsit spânzurat. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, scrie realitateadevaslui.net.

Ambulanța din Bârlad a intervenit în această după-amiază, în localitatea Dodești din județul Vaslui, pentru un băiat în vârstă de 13 ani, victimă a unei posibile tentative de suicid prin spânzurare, conform apelului la 112. Din nefericire, medicul echipajului sosit la fața locului a declarat decesul acestuia. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cum a murit băiatul. Copilul se afla în plasament la un asistent maternal.

VEZI ȘI: Un adolescent de 18 ani, găsit spânzurat în Constanța, lângă mama sa moartă 

Tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat de un pod, în Oradea

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit, luni dimineața, spânzurat de o balustradă a Podului Densuşianu, potrivit eBihoreanul.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică şi de investigaţii criminale orădeni, alături de criminalişti. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Popești, judeţul Bihor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Echipele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului și au constatat decesul.

“Aceştia au degajat corpul neînsufleţit al tânărului, medicul din cadrul echipajului de terapie intensivă mobilă declarând decesul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, maiorul Camelia Roşca.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, se ocupă de anchetă. Cercetările în acest caz continuă, iar oamenii legii urmează să stabilească dacă este vorba despre o sinucidere sau un posibil omor.

VEZI ȘI: Tânăr de 18 ani dat dispărut, găsit spânzurat în spatele unui mall

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel