Un chinez „se căsătorește“ cu un robot construit chiar de el
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
Zheng Jiajia s-a săturat de presiunea pusă pe el pentru a se căsători, așa că a apelat la Yingying, un robot construit chiar de el anul trecut.

Un inginer chinez în inteligență artificială a renunțat la căutarea dragostei și s-a „căsătorit“ cu un robot construit chiar de el.

Zheng Jiajia, în vârstă de 31 de ani, a decis să se dedice relației cu robotul, după ce a eșuat în a-și găsi o soție umană, a declarat prietenul său pentru Qianjiang Evening News, potrivit The Guardian.

Zheng se săturase, de asemenea, de cicăleala constantă a familiei și de presiunea venită din partea acesteia să se căsătorească, așa că a apelat la un robot pe care l-a construit la sfârșitul anului trecut și pe care l-a botezat Yingying.

După două luni de „întâlniri“, el a îmbrăcat un costum negru ca să se „căsătorească“ într-o ceremonie la care au participat mama și prietenii lui, care a avut loc în orașul Hangzhou.

Deși nerecunoscute în mod oficial de către autorități, uniunea a păstrat toate obiceiurile unei nunți tradiționale, Yingying având capul acoperit cu o pânză roșie, în conformitate cu tradiția locală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel