Un cap uman a fost lăsat în fața unui tribunal german
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Ahmed Adly)
Sursă foto: Pexels (Ahmed Adly)
Capul unui bărbat a fost lăsat pe treptele tribunalului din Bonn.

Un cap uman, rezultat în urma unei decapitări, a fost găsit pe treptele tribunalului districtual din Bonn, poliția germană afirmând că acum a reținut un suspect în vârstă de 38 de ani. Un cadavru a fost găsit la câteva sute de metri depărtare, rezemat de un zid de lângă râul Rin, iar poliția crede că trupul aparține capului tăiat.  

Suspectul, în vârstă de 38 de ani, este din zona Bonn, a transmis poliția care face apel la public pentru informații, fără a fi raportată până acum nicio activitate suspectă. Victima era un bărbat fără adăpost în vârstă de 44 de ani, a relatat ziarul General Anzeiger, citat de The Mirror

O pătură a acoperit scena îngrozitoare din Bertha-von-Suttner-Platz din Bonn, marți seara, după ce capul a fost găsit pe treptele tribunalului districtual, în jurul orei 17:30.  

Nu este cunoscut mobilul crimei  

Cadavrul se afla lângă un perete acoperit de graffiti de lângă Rin, fiind un loc în care mulți oameni fără adăpost se adună pentru a petrece noaptea.  

”Fondul crimei este încă neclar. Avem doar două locații până acum. De asemenea, nu se cunoaște traseul parcurs de suspect. Momentan putem doar descrie scena”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Robert Scholten.   

Capul tăiat a fost raportat poliției de către trecători în timp ce suspectul stătea pe treptele din apropiere.  

”La început am crezut că există un obiect acolo. Abia după aceea am recunoscut părul”, a spus un martor, vizibil șocat.  

Poliția speră că cineva s-ar putea să fi văzut ce s-a întâmplat lângă peretele unde a fost găsit cadavrul, deoarece în apropiere există o terasă de bere, unde oamenii beau după-amiaza și un câmp unde probabil că ar fi fost plimbări.  

Citește și: Conflict pe stradă în Constanța. Un om a murit, alți doi sunt răniți

O tânără din Sălaj a amenințat un adolescent cu cuțitul  

O tânără ce l-a ameninţat cu un cuţit pe un adolescent, pentru a-i lua banii, a fost reţinută de poliţişti, marţi, urmând ca, în cursul zilei de miercuri să fie prezentată în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, scrie Agerpres.   

"În fapt, ieri, 21 iunie, la ora 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au fost sesizaţi de un tânăr, de 14 ani, din Zalău, cu privire la faptul că, înainte cu câteva minute, în timp ce se deplasa pe strada Sfânta Vineri, a fost abordat de două persoane necunoscute, un bărbat şi o femeie, iar femeia l-a ameninţat că va folosi un cuţit dacă nu-i dă banii pe care îi avea asupra sa. De frică, acesta i-a înmânat femeii o bancnotă de 50 de lei, după care cei doi au plecat", se arată, miercuri, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.  

Potrivit sursei citate, în urma probatoriului administrat s-a stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei este o tânără, de 17 ani, din oraşul Jibou.  

Poliţiştii au luat, marţi, măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de tânără, urmând ca, în cursul zilei de miercuri să fie prezentată în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel