Un candidat dă cărțile pe față: Eu nu mint, sunt condamnat...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Candidatul Alianţei PSD-UNPR la Primăria sectorului 1, deputatul Dan Tudorache, şi-a lansat luni seara candidatura. 

"Eu nu mint. Eu am o singură variantă. Da, sunt condamnat să câştig Primăria sectorului 1. Eu nu m-am trecut pe lista de consilieri. Deci, nu am altă variantă decât să câştig această primărie. Eu şi PSD-ul punem un accent foarte mare pe învăţământ. (...) Dar, punem accent şi pe sănătate. Astăzi, împreună, am pus un prim pas în această primărie. Pe 6 iunie, îl vom pune şi pe al doilea. Suntem o echipă de învingători", a spus Dan Tudorache, referindu-se la lista candidaţilor pentru consiliul local, care este deschisă de inspectorul General Şcolar pe Bucureşti, Florin Lixandru, potrivit Agerpres.

El a precizat că şi-a lansat candidatura în clădirea din Banu Manta pentru că este locul unde a debutat în urmă cu 16 ani în administraţia locală.

"De ce am vrut această sală (n.r. sala de consiliu) şi nu am făcut într-o sală de sport sau pe stadion? Pentru că această clădire este una dintre clădirile care îmi sunt mie dragi: acum mai bine de 16 ani am intrat în administraţia locală, împreună cu domnul primar Vasile Gherasim la acea dată. Şi sunt chiar mândru că am fost un ucenic al domnului Gherasim", a adăugat Dan Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel