Un câine de sanie dispărut în timpul unei curse din Alaska a fost găsit după 3 luni
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Leon, un câine de sanie care a dispărut de la un punct de control la aproape 150 de mile de la startul cursei Iditarod din Alaska, în luna martie, a fost găsit.

Leon a dispărut de la un punct de control la aproape 150 de mile de la startul cursei Iditarod din Alaska, în luna martie. Toate eforturile organizatorilor de a-i da de urmă s-au dovedit a fi zadarnice. Totuși, câinele a fost găsit după trei luni.

Un câine de sanie care a dispărut în timpul unei curse de 938 de mile prin Alaska a fost găsit după trei luni, anunță Sky News.

Leon a dispărut de la un punct de control în timpul cursei Iditarod în luna martie, iar eforturile organizatorilor de a-i da de urmă s-au dovedit a fi nereușite.

Pe blogul cursei au fost publicate fotografii cu scopul de a-l găsi, iar oamenii au fost încurajați să-i contacteze pe organizatori cu informații despre locul unde se află.

Locuitorii din orașul McGrath din Alaska, situat la peste 120 de mile sud de punctul de control de unde a evadat Leon, au anunțat că au văzut câinele luna trecută și au încercat să îl prindă lăsând mâncare afară.

Animalul a fost în cele din urmă capturat sâmbătă dimineața, au declarat reprezentanții Comitetului Iditarod Trail, și va fi preluat de stăpânul său, francezul Sebastien Dos Santos Borges, pentru a se întoarce în Franța.

Leon este „slab, dar aparent sănătos" și va merge la un veterinar pentru a primi un certificat de sănătate înainte de a zbura înapoi în Franța, a declarat purtătoarea de cuvânt a Iditarod, Shannon Markley, conform Mediafax.

Te-ai întrebat vreodată de ce câinele tău miroase urât, chiar după baie. Iată răspunsul

Indiferent de cât de mult îți iubești câinele, trebuie să recunoști că, uneori, prietenul tău patruped nu are cel mai frumos miros.

Te-ai întrebat vreodată de ce câinele tău miroase urât, chiar după baie? Dacă blana câinelui intră în contact cu apa, atunci sunt eliberați unii compuși care determină mirosuri neplăcute, scrie mobilepet.ro. Soluția: apelează rapid la uscătorul de păr sau lasă-l pe blănos să se usuce în soare, prosopul nu va rezolva problema (citește AICI).

Un japonez a plătit o avere pentru a se transforma într-un câine Collie. „Mi-am dorit să fiu un animal”

Aproape 16.000 de dolari (două milioane de yeni) este suma plătită de către bărbat pentru a-şi împlini visul. Oricât de neobişnuită ar părea dorinţa lui, s-a găsit cineva să o onoreze.

O companie care creează costume pentru TV s-a în(ham)at (sic!) şi i-a îndeplinit marele vis. „Mi-am dorit să fiu un animal, aşa că am devenit un Collie”, scrie japonezul pe canalul său de YouTube. Japonezul cu numele de Twitter Toco a postat şi un clip cu el în noua postură (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel