Un buzoian a fugit din carantină pentru a vinde țigări
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 21 apr, 23:36
Pixabay
Un bărbat din Buzău a părăsit domiciliul unde era plasat în carantină pentru a vinde țigări într-o zonă aglomerată a orașului. 

Un bărbat de 44 de ani din Buzău a fugit din carantină de la domiciliu ca să vândă țigări. Bărbatul era plasat în carantină, deoarece a luat contact cu o persoană confirmată cu COVID-19. Acesta a fost descoperit de jandarmi în Piața Centrală, informează Știri de Buzău

Jandarmilor li s-a părut suspect bagajul voluminos pe care bărbatul îl purta după el, dar și atitudinea agitată a acestuia la vederea oamenilor legii. 

„Verificările au mai scos la iveală și faptul că bărbatul trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat COVID-19”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului Județean Jandarmi, conform sursei citate. 

Pe numele fugarului a fost întocmită o sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracțiunea de contrabandă cu țigări și tot acesta s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro