România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 07 aug, 12:32
Un BULEVARD, DOUĂ REGULI privind purtarea MĂȘTII
Reguli diferite privind purtarea măştii pe acelaşi bulevard.

Obligaţia purtării măştilor de protecţie anticoronavirus variază în funcţie de administraţie în zona metropolitană Lille, situată în nordul Franţei, astfel că, în anumite sectoare, regulile sunt diferite pe aceeaşi stradă, scrie Mediafax. 

Masca, obligatorie doar pe o parte a străzii

 

Spre exemplu, pe Bulevardul Dunkerque, care separă suburbiile Lomme şi Lambersart, purtarea măştii este obligatorie doar pe o parte.

"Locuitorii din Lomme şi Lambersart se confruntă cu o situaţie complexă începând de luni. În timp ce Prefectura a aprobat obligativitatea purtării măştilor în exterior în anumite sectoare ale metropolei Lille, implementarea măsurii variază în funcţie de localitate", notează BFMTV.fr.

Pe Bulevardul Dunkerque, împărţit între Lomme şi Lambersart, purtarea măştii nu este obligatorie peste tot. Pe un trotuar, care aparţine localităţii Lomme, masca este obligatorie, iar pe celălalt, din Lambersart, masca nu este obligatorie.

Locuitorii celor două suburbii sunt nedumeriţi

 

"Nu are sens, dat fiind că virusul nu rămâne aici (pe partea trotuarului din Lomme -n.red.), merge unde vrea", spune un localnic.

"Nu sunt de acord deloc. Eu sunt pentru impunerea purtării măştii, dar dacă acest lucru este diferit pe aceeaşi stradă, nu mai are nicio valoare", afirmă alt localnic.

În Franţa s-au înregistrat până în prezent 231.310 cazuri de coronavirus şi 30.308 decese, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro