Un bucureștean a fost bătut până la moarte cu o cheie tubulară. Autorul a încercat să scape de cadavru și l-a aruncat într-un râu din Olt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Totul s-a produs pe fondul consumului de alcool şi al geloziei.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Mihăeşti, care ar fi omorât un bărbat în vârstă de 57 de ani din Bucureşti şi i-ar fi aruncat apoi corpul în albia unui pârâu, a fost reţinut de procurori şi va fi prezentat instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă, au informat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Cei doi s-ar fi cunoscut în timpul unei călătorii cu trenul, în noaptea de 24 octombrie, după care s-au deplasat, alături de prietena tânărului, la locuinţa acestuia, unde ar fi consumat alcool şi ar fi intrat în conflict, tânărul lovindu-l pe bărbatul în vârstă de 57 de ani de mai multe ori, cu pumnii, picioarele şi o cheie tubulară. Ulterior, tânărul ar fi târât corpul victimei pe un câmp, până la albia unui pârâu în care l-a aruncat.

Corpul bărbatului în vârstă de 57 de ani a fost găsit în după-amiaza zilei de 6 noiembrie, în albia pârâului Călmăţui din extravilanul comunei Mihăeşti, judeţul Olt.

În cauză au început cercetări, fiind constituită o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale Olt, Poliţia Drăgăneşti-Olt, Secţia de Poliţie Rurală Dăneasa, Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Echipa de cercetare a beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor Direcţiei Investigaţii Criminale, SIC - Sector 1 Bucureşti, SIC - Teleorman, SIC - Braşov, Poliţiei Municipiului Roşiori de Vede, precum şi Serviciului Operaţiuni Speciale Olt, iar în urma investigaţiilor complexe a fost identificată persoana care ar fi comis fapta.

Autorul a recunoscut fapta

"Astfel, acesta a fost identificat în persoana numitului L.A.I. în vârstă de 22 ani din com. Mihăeşti jud. Olt. În fapt, s-a stabilit că în noaptea de 23/24.10.2023 autorul însoţit de prietena sa, o tânără în vârstă de 19 ani, s-au deplasat cu trenul din direcţia Bucureşti -Roşiori de Vede, ocazie cu care au întâlnit victima NG. Toţi trei au coborât în gara CFR Roşiori de Vede, de unde au luat un taxi ce i-a transportat până la domiciliul autorului, din comuna Mihăeşti, judeţul Olt. Acolo, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, întrucât victima i-a făcut avansuri sexuale prietenei autorului, între cei doi s-a iscat un conflict fizic, împrejurare în care autorul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii, picioarele şi cu o cheie tubulară metalică în zona feţei şi a toracelui, provocându-i leziuni, respectiv fracturi costale, de stern şi rupturi de organe interne, ce au condus la decesul victimei. În continuare, autorul L.A.I. a târât cadavrul de la locuinţă pe un câmp din imediata apropiere, aruncându-l apoi în albia pârâului Călmăţui", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorii menţionează că, în cadrul audierilor, tânărul a recunoscut fapta comisă. El a fost reţinut în seara de 9 noiembrie şi va fi prezentat în cursul zilei judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel