Un bucătar a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă. Gătea pentru o nuntă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de joker177 de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de joker177 de la Pixabay
Un bucătar care pregătea mâncare pentru o nuntă a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă.

Incident tragic în Irak. Un bucătar în vârstă de 25 de ani, care gătea pentru o nuntă, a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă, scrie Insider. Oalele atât de mari sunt comune în Orientul Mijlociu, la petrecerile de nuntă cu sute de invitați.

Bucătarul a ajuns la spital cu arsuri pe 70% din suprafața corpului și, în ciuda eforturilor medicilor, la cinci zile după, a fost declarat decesul.

El era unul dintre bucătarii care se ocupau de pregătirea unui meniu de nuntă pentru Hazel Hall, un local din districtul Zakho, în nord-estul Irakului, potrivit portalului de știri Middle East In-24.

Bărbatul a alunecat și a căzut în lichidul fierbinte când mesteca în ciorba de pui. 

În urma sa au rămas trei copii, cel mai mic în vârstă de șase luni, a transmis familia, conform Arab News.

O rudă a dezvăluit în cadrul unei transmisii live a rețelei de televiziune Rudaw că bărbatul „lucra ca bucătar de opt ani și prepara meniuri pentru petreceri de nuntă, înmormântări și alte evenimente. În ultimii doi ani, a lucrat la bucătăriile localurilor de nuntă pentru 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi”.

O femeie din Satu Mare a incendiat două mașini, încercând să facă o ciorbă la butelie

În urmă cu câteva zile, o femeie în vârstă de 60 de ani, din Satu Mare, a incendiat două mașini, în încercarea de a face o ciorbă, la butelie, într-o parcare publică. N-a apucat să facă mâncare pentru că butelia a explodat. 

Femeia, care lucrează ca vânzătoare de legume la piața din zonă, a vrut să facă o ciorbă după o zi de muncă, între cele două mașini ale familiei. 

'A explodat fără să apuc să fac mâncare, numai când am deschis-o', a spus femeia, potrivit Observator.

Văzând la ce s-a ajuns, femeia s-a speriat și a cerut ajutor. Flăcările ajunseseră deja la stâlpii de înaltă tensiune și se extindeau rapid spre mașinile din parcare. La fața locului s-au deplasat cinci subofițeri cu o autoutilitară de stingere cu apă și spumă, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Bianca Timiș. 

A rămas fără cină, dar și fără autoutilitara care îi era și dormitor, abia cumpărată. Celălalt vehicul a fost parțial distrus. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel