Un bloc din Giurgiu a fost evacuat în urma unui incendiu
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Zece adulţi şi doi copii au fost evacuaţi luni dintr-un bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu în urma izbucnirii unui incendiu de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată într-un apartament, patru adulţi şi un copil suferind intoxicaţii cu monoxid de carbon.

"Două autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă de intervenţie la înălţime, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, patru ambulanţe de la SAJ Giurgiu, 20 de subofiţeri şi un ofiţer de la Detaşamentul Giurgiu al ISU Giurgiu au acţionat luni pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu. Echipajele ajunse la faţa locului au acţionat pentru evacuarea mai multor locatari deoarece incendiul s-a manifestat cu degajare masivă de fum", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Au fost evacuate 12 persoane, dintre care zece adulţi şi doi copii. Dintre aceştia, au avut nevoie de îngrijiri medicale patru adulţi şi un copil care au suferit intoxicaţii cu monoxid de carbon, o bătrână şi un copil fiind transportaţi la spital.

Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată într-un apartament.

Vezi și: Prima slujbă la Notre Dame după incendiu. Preoții, cu căști de protecție - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel