Un biciclist s-a lovit de o mașină care a încetinit pentru a lăsa niște gâște să traverseze strada
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Un biciclist s-a lovit serios de o mașină care încetinise pentru a da prioritate unor gâște, în Marea Britanie.

Un biciclist ghinionist a distrus luneta unei mașini a cărei șoferiță a încetinit pentru a lăsa niște gâște să traverseze strada pe care circula, a transmis poliția britanică, potrivit BBC. Incidentul a avut loc în Richmond Park, Marea Britanie, duminică dimineața.

Poliția a explicat că bărbatul lovit a fost dus la spital, însă rănile lui nu i-au pus viața sau integritatea corporală în pericol.

„Polițiștii din Richmond Park au avut de-a face cu un accident între Kingston Gate și Ham Gate, după ce șoferul a încetinit pentru a permite unor gâște să traverseze. Un biciclist a intrat în coliziune cu partea din spate a autoturismului condus de o femeie, spărgându-i geamul din spate”, se arată într-un mesaj pe Twitter postat de autorități, alături de imagini de la fața locului.

Un tânăr de 17 ani s-a urcat băut la volan și a făcut accident

Un minor în vârstă de 17 ani din oraşul Târgu Neamţ a provocat, duminică, un accident rutier după ce s-a urcat beat la volan.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu, a declarat că, în urma accidentului, un tânăr de 21 ani, pasager şi proprietar al autoturismului a fost rănit.

A pierdut controlul volanului

„Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce şoferul unui autoturism se deplasa pe Strada Vaduri, pe un sector de drum în pantă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând într-un şanţ betonat. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui tânăr, de 21 de ani, din Petricani, pasager în autoturism. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În urma investigaţiilor, poliţiştii rutieri au reuşit identificarea şi depistarea şoferului, în localitatea Bălţăteşti - un băiat în vârstă de 17 de ani din oraşul Târgu-Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel