Data actualizării:
Data publicării:

Un bărbat și-a tăiat venele cu flexul după ce a ajuns la concluzia că are cancer, din căutările pe internet

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Un bărbat din judeţul Botoşani şi-a tăiat cu flexul venele de la braţul stâng, după ce s-a autodiagnosticat de pe internet.  

Un botoșănean a recurs la un act extrem, tăindu-și venele de la brațul stâng cu un flex, cu intenția de a-și lua viața, după ce, consultând informații pe internet, a concluzionat că suferă de cancer. Soția sa l-a descoperit și a solicitat intervenția medicilor de la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani care au reușit să îl salveze. Potrivit oficialilor spitalului, bărbatul nu figura în evidența unui medic oncolog.

Bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor secționându-și venele cu ajutorul unui flex. Jurnaliștii de la Monitorul de Botoșani relatează că evenimentul a avut loc în momentul în care individul s-a autodiagnosticat cu cancer la colon, după ce a căutat informații pe internet despre simptomele pe care le experimenta.

Înainte de gestul extrem, bărbatul a lăsat un mesaj emoționant soției sale pe telefon, exprimându-i recunoștința pentru rolul de soție bună și implorându-i iertarea. Ulterior, s-a retras într-o anexă a casei pentru a pune lemne pe foc. Acolo, a recurs la gestul disperat. Ulterior, soția l-a găsit într-o baltă de sânge.

Alarmată, femeia a solicitat imediat ajutor, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență "Mavromati" din Botoșani. Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al unității medicale, a declarat marți că pacientul nu figurează în evidențele medicale ale niciunui medic oncolog, subliniind astfel autodiagnosticul făcut de acesta pe baza informațiilor găsite pe internet. „S-a prezentat un pacient care nu este în evidenţă la cabinetul de oncologie. A fost mai mult pe un fond depresiv”, a declarat medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel