Un bărbat și-a înjectat venin de VIPERĂ în sânge, timp de 32 de ani. Susține că l-a înviorat
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Un bărbat și-a înjectat venin de VIPERĂ în sânge, timp de 32 de ani. Susține că l-a înviorat / Foto: Pixabay
Un bărbat și-a înjectat venin de VIPERĂ în sânge, timp de 32 de ani. Susține că l-a înviorat / Foto: Pixabay
Un bărbat și-a injectat venin de viperă în sânge, timp de 32 de ani.

Un american în vârstă de 55 de ani şi-a injectat venin de viperă în sânge, timp de 32 de ani. Cel puţin aşa susţine Steve Ludwin, care lucrează într-un laborator în care se fac experimente pe reptile. De acolo și-ar fi procurat bărbatul veninul de viperă. Deşi povestea lui nu pare credibilă pentru că testele au arătat că numai un strop de venin este de ajuns să omoare un om, prin coagularea sângelui în câteva secunde, bărbatul spune că povestea lui e reală.

Mai mult, Steve Ludwin spune că veninul de viperă l-a înviorat şi că, deşi avea 46 de ani atunci când şi-a făcut analizele, doctorii l-au anunţat că avea metabolismul unui tânăr de 28 de ani.

VEZI ȘI: Un fermier din Rusia a murit după ce a încercat să înghită o VIPERĂ - VIDEO

De ce face acest lucru

Pasiunea lui pentru otravă ar fi început după ce a terminat școala și s-a mutat la Londra, acolo unde și-a găsit un loc de muncă în Walthamstow, la o companie care vindea animale pentru grădini zoologice și laboratoare. Steve Ludwin, în vârstă de 55 de ani, spune că a făcut-o de peste 1.500 de ori de când a început, în 1988. Susține că face asta nu doar din plăcere, ci o face în speranța de a găsi un remediu pentru mușcăturile de șerpi veninoși în părțile mai sărace ale lumii, scrie My London. La un moment dat, Steve avea 33 de șerpi veninoși, inclusiv cobre și șerpi cu clopoței, care trăiau într-o cameră a casei sale din Highbury.

„Am câteva tehnici diferite de injectare. Îl injectez în diferite zone ale corpului meu, cum ar fi mușchii și membrele, deoarece folosesc hemotoxine, care sunt foarte distructive. Veninul nu trebuie să intre în sânge, așa cum cred oamenii. Cobrele, mambalele și toți ceilalți șerpi neurotoxici foarte periculoși au colți foarte mici în față cu care practic te zgârie. Veninul călătorește atât în ​​membre, cât și în fluxul sanguin.", a declarat Steve Ludwin. 

El susține că și-a injectat venin la fiecare 10 zile timp de 32 de ani, iar lucrurile au mers prost inevitabil la un moment dat. Steve își amintește în mod clar de momentul în care, în timpul unui interviu, și-a injectat accidental venin în vene pentru prima dată și „a simțit-o imediat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel