Un bărbat și-a dat foc în mașină, după ce s-a declarat nemulțumit de măsurile anti-Covid
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat și-a dat foc în mașină, după ce s-a declarat nemulțumit de măsurile anti-Covid  / Foto: Pexels
Un bărbat și-a dat foc în mașină, după ce s-a declarat nemulțumit de măsurile anti-Covid / Foto: Pexels
Un bărbat și-a dat foc în mașină în fața unui restaurant, după ce s-a declarat nemulțumit de măsurile anti-Covid.

Un bărbat a suferit arsuri grave care îi pun viața în pericol după ce și-a dat foc în mașină în fața unui restaurant. Incidentul a avut loc în Richmond, Australia, sâmbăta trecută, iar bărbatul ar fi fost auzit cu câteva minute înainte țipând în stradă că nu este de acord cu restricțiile stricte impuse de autorități pentru combaterea pandemiei COVID, scrie Daily Star.

Poliția și pompierii au încercat să stingă flăcările cu apă, dar au avut nevoie de ajutorul altor cinci persoane pentru a face acest lucru. Alți trecători au ajutat poliția să-l rețină pe bărbat. El a fost apoi transportat la spital, cu o ambulanță, unde a fost tratat pentru „răni care îi pun viața în pericol”, a spus poliția. Un martor a declarat că pielea bărbatului „ardea înainte ca flăcările să fie stinse cu apă”.

„Îi ardea pielea. Era în flăcări. Pielea lui era lipită de cămașă.", a spus martorul.

Autoritățile din Australia au impus noi restricții stricte după ce numărul de noi cazuri a început să crească alarmant. Astăzi, a fost anunțat un record de cazuri COVID, numărul zilnic atins fiind 32.827. În prezent, există peste 137.000 de cazuri active de coronavirus în Australia, ceea ce este în contrast puternic cu luna iulie 2021, atunci când au fost raportate doar 200 de cazuri într-o singură zi. 13 persoane au murit ieri, ducând numărul total de decese din țară la 2.239 de când a început pandemia.

Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis mama bolnavă de COVID pentru a o scăpa de suferință, apoi s-a spânzurat

Anul trecut, în luna octombrie, un bărbat din satul Speriețeni, din comuna dâmbovițeană Gura Șuții, și-a ucis mama, bolnavă de COVID, iar apoi s-a spânzurat. Potrivit anchetatorilor, acesta a lăsat și un bilet în care și-a gestul extrem.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a vrut să îi curme într-un mod brutal suferința mamei sale, infectată cu Covid, așa că a pus mâna pe topor. După ce și-a ucis mama, în vârstă de 69 de ani, bărbatul s-a spânzurat. Fapta bărbatului i-a șocat pe săteni. Bărbatul avea o stare materială bună, a deținut un magazin în sat și chiar voia să plece în Franța pentru a-și deschide o firmă. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel