Urmărește emisiunea live
Un bărbat și-a auzit soția vorbind în somn și a mers imediat la poliție. „Mi-e silă că a făcut asta. Am fost foarte fericiți împreună”
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat și-a auzit soția vorbind în somn și a mers imediat la poliție. „Mi-e silă că a făcut asta” / Foto: Pixabay
Un bărbat și-a auzit soția vorbind în somn și a mers imediat la poliție. „Mi-e silă că a făcut asta” / Foto: Pixabay
Un bărbat a mers imediat la poliție după ce a auzit-o pe soția sa vorbind în somn.

O îngrijitoare din Marea Britanie care a furat 7.220 de lire sterline de la femeia pe care o îngrijea și a cheltuit banii pentru o vacanță de lux în Mexic, a fost prinsă după ce soțul ei a auzit-o vorbind în somn, scrie Liverpool Echo.

Ruth Fort, în vârstă de 47 de ani, a furat banii de la o femeie vulnerabilă, aflată în scaun cu rotile, în timp ce lucra la o casă de îngrijire. Soțul ei, Antony, în vârstă de 61 de ani, a devenit suspicios după ce Ruth a cumpărat o vacanță în Mexic, pentru întreaga familie.

O lună mai târziu, într-o noapte, bărbatul s-a trezit și și-a găsit soția vorbind în somn. Ulterior el văzut în poșeta femeii un card de debit, aparținând rezidentei căminului.

„Mormăia ceva despre bani. Și când m-am trezit, am văzut geanta pe podea, cu câteva bancnote căzute din ea”, a spus el.

Când și-a dat seama că femeia a furat banii, bărbatul a raportat-o la poliție.

„Am avut suspiciunile mele când Ruth a început să cheltuiască în exces. A fost mai degrabă un instinct, la început. Dar când am găsit cardul de debit în geantă, am știut. A fost inima... furt. Am iubit-o profund pe Ruth, dar nu puteam să ignor ce făcuse. Mi-a fost silă de faptul că ar putea fura de la o persoană vulnerabilă și a trebuit să o raportez”, a declarat Antony, tată a trei copii.

Cum s-au cunoscut cei doi

Antony, microbiolog, a cunoscut-o pe Ruth în timp ce studia la Universitatea Liverpool. Au început să se întâlnească în mai 2008 și s-au îndrăgostit datorită unei pasiuni comune pentru muzică.

„Am fost la concerte și ne-am plimbat mult. Am fost foarte fericiți împreună.”, a mărturisit bărbatul.

„Într-o seară, în august 2018, am luat-o pe Ruth de la muncă și mi-a spus că a dus-o la cumpărături pe una dintre femeile din cămin. A zis că femeia, care se afla în scaun cu rotile, avea 98.000 de lire în contul bancar. Atunci mi-am dat seama că trebuie să aibă acces la card și la codul PIN. Am început să mă îngrijorez, deși nu aveam de ce. Era doar un instinct”, a povestit Anthony.

În luna februarie a anului trecut, Ruth a fost condamnată la 16 luni de închisoare cu suspendare pentru furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel