Urmărește emisiunea live
Un bărbat s-a căsătorit cu femeia care l-a atacat cu un topor în casă, înainte de condamnare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Markus Spiske de la Pixabay
Imagine de Markus Spiske de la Pixabay
Un bărbat s-a căsătorit cu femeia care l-a atacat cu un topor în casă și aproape l-a ucis. A cerut-o de soție în timpul procesului și, ulterior, a cerut instanței să nu o condamne. 

Un bărbat de 38 de ani din Rusia s-a căsătorit cu o femeie de 67 de ani, după ce aceasta l-a atacat cu un topor și aproape l-a ucis. Bărbatul a cerut-o de soție în timpul procesului în care era acuzată vătămare corporală gravă și ulterior, după ce s-au căsătorit, a cerut instanței să nu o condamne la închisoare. 

Procurorul general regiunii Tomsk a explicat că "în timpul procesului, bărbatul a cerut-o de soție pe inculpată și s-au căsătorit. În calitate de soț, a cerut instanței să nu o condamne la închisoare", potrivit The Moscow Times

Femeia a fost găsită vinovată de vătămare corporală gravă și a primit o pedeapsă cu suspendare de trei ani - cel mai probabil pentru că a devenit soția victimei. Legea din Rusia prevede o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare pentru infracțiunea menționată. Cuplul poate face apel. 

Bărbatul a fost atacat cu toporul când se uita la TV 

Incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool, în 2019. Cei doi se certau frecvent pentru că bărbatul de 38 de ani refuza să păstreze ordine în apartamentul în care locuiau. Într-o zi, femeia "a venit în spatele bărbatului care se uita la televizor și l-a lovit cu un topor de mai multe ori în cap, coaste și gât", arată un comunicat al procuraturii. 

În ciuda celor întâmplate, bărbatul le-a declarat polițiștilor că s-a rănit după ce a căzut din neatenție, pentru a-și proteja iubita. 

Tot în Rusia: Un tânăr de 25 de ani spune că s-a născut pe Marte: "Viaţa oamenilor se va schimba când va fi deschis Sfinxul"

Boriska Kipriyanovich, un tânăr de 25 de ani din Rusia, susţine că s-a născut de fapt pe Marte, planetă de unde ar fi venit pentru a salva omenirea. 

Tânărul este considerat de oamenii de ştiinţă un mic geniu, având în vedere că la doar două săptămâni de la naştere s-a ridicat în şezut singur, iar la câteva luni deja vorbea. Acesta a vorbit într-un interviu citat de Adevărul despre viaţa sa pe Marte. 

Conform spuselor sale, marţienii au fost decimaţi de un conflict nuclear acum mii de ani şi avertizează că şi Pământul ar putea merge în aceeaşi direcţie. De asemenea, a mai spus că mai sunt şi alţi copii ca el pe planeta noastră, iar rolul lor este de a salva umanitatea. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel