Un bărbat i-a trimis fostei sale iubite un buchet de TRANDAFIRI în care se afla o BOMBĂ. "A explodat"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce fostul său iubit i-a trimis un buchet de trandafiri în care se afla o bombă.

Un bărbat din Brazilia a fost arestat, după ce i-a trimis fostei iubite un buchet de trandafiri în care se afla o bombă, scrie Daily Star. Încântată de cadoul primit, femeia ar fi deschis pachetul atunci când a ajuns acasă, moment în care a avut loc o explozie puternică. Deflagrația a fost atât de puternică încât casa ei a fost parțial distrusă. Se pare că victima nu știa de la cine era pachetul atunci când l-a primit.

„Când a deschis cutia, a început să iasă fum, a luat foc, a explodat, dar a explodat într-un mod în care nu mai puteai vedea nimic altceva. Am fost aruncat la un metru și jumătate de ușă”, a povestit fiul femeii.

Se pare că femeia s-ar fi despărți de fostul iubit după ce a aflat că acesta ducea o viață dublă și era căsătorit cu o altă femeie. Bărbatul a fost reținut de polițiști. Deocamdată nu se cunoaște motivul care l-ar fi putut determina pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel