Un bărbat eliberat după ce și-a ucis gazda a furat o mașină și a avariat alte trei
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Un bărbat eliberat după ce și-a ucis gazda, s-a îmbătat, a furat o mașină și a avariat alte trei, în Constanța.

Un bărbat de 49 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost arestat preventiv după ce a furat un autoturism, s-a urcat beat la volan și a avariat trei mașini parcate. 

În decembrie 2020, Ioan George A. a fost eliberat condiționat, el fiind condamnat, în 2010, la 13 ani și 6 luni de închisoare pentru viol urmat de moartea victimei. Fapta a avut loc în 2008, când el avea deja o condamnare la activ. 

Pe 10 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, Ioan George A. a furat un autoturism parcat pe o stradă din comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța, pe care l-a pornit cu cheile din torpedou. După ce a condus aproximativ 10-15 metri, fără permis auto și aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a avariat alte trei autoturisme parcate pe stradă. 

Ioan George A. a fost depistat cu 2,63 g/l alcool pur în sânge la singura probă biologică recoltată.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, informează replicaonline.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel