Un bărbat dispărut de 2 luni a fost găsit mort lângă o mănăstire din județul Argeș
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat dispărut de 2 luni a fost găsit mort lângă o mănăstire din județul Argeș / Foto: Pixabay
Un bărbat dispărut de 2 luni a fost găsit mort lângă o mănăstire din județul Argeș / Foto: Pixabay
Un bărbat care a dispărut în urmă cu 2 luni a fost găsit mort lângă o mănăstire din județul Argeș.

Descoperire macabră în județul Argeș. Un bărbat care a dispărut acum două luni a fost găsit mort lângă Mănăstirea Slănic. Victima avea 46 de ani și plecase de acasă, din comuna Corbi, în luna noiembrie, scrie Realitatea.net.

Cadavrul bărbatului a fost găsit fără suflare într-un loc izolat și greu accesibil. Echipele de la Salvamont, alături de polițiști, au intervenit de urgență pentru a recupera cadavrul. Deocamdată nu se știe cum a ajuns bărbatul acolo sau care este cauza morții. Oamenii legii au deschis un dosar penal și încearcă să afle cum s-a întâmplat totul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Tânărul de 22 de ani care a dispărut în 1976, dar totul a fost descoperit acum

Autoritățile au fost aproape de a clasa un dosar de dispariție, când au dat peste lucrurile unui student dispărut în urmă cu bine de 45 de ani, relatează CNN. Mașina lui a fost găsită într-un pârâu din Alabama, împreună cu portofelul, cartea de identitate și mai multe rămășițe umane suspectate a fi ale victimei. 

Kyle Clinkscales, student la Universitatea Auburn, a fost văzut ultima dată în noaptea de 27 ianuarie 1976, când a plecat din orașul natal LaGrange, Georgia, pentru a se întoarce în campusul Universității, cu un Ford Pinto din 1974, a declarat șeriful James Woodruff, al regiunii Troup, din Georgia, la o conferință de presă de miercuri, la o zi după descoperire.

Tânărul de 22 de ani nu a ajuns niciodată la Universitatea din Alabama și nici el, nici mașina nu au mai fost văzuți, până acum.

”Timp de 45 de ani, l-am căutat pe Kyle și mașina lui. Am urmărit sute de indicii și nu am avut niciodată vreo desfășurare substanțială de evenimente care să fi decurs din aceste indicii”, a spus Woodruff. Acesta a adăugat că au drenat lacuri și au efectuat numeroase căutări în speranța de a-l găsi pe Clinkscales.

La începutul lunii decembrie, cineva a sunat la 911 pentru a raporta că a văzut ceea ce părea a fi o mașină într-un pârâu de lângă Drumul Județean 83, la aproximativ o milă de Drumul Județean 388, a declarat maiorul Terry Wood de la Departamentul Sheriffului din Chambers County, Alabama. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Doi adolescenți, dispăruți în urmă cu 21 de ani, găsiți pe fundul unui râu. Un youtuber a deslușit misterul - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel