Data publicării:

Un bărbat din SUA a câştigat de 3 ori la loto în mai puțin de un an. A jucat de fiecare dată aceeași combinație de numere

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels
Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Statele Unite a reuşit să câștige de trei ori la loto în mai puţin de un an, jucând mereu aceleași numere. A strâns astfel nu mai puţin de 150.000 de dolari.

Bărbatul, care este şofer de camion și-a revendicat cel mai recent premiu de 50.000 de dolari de la loterie pe 13 aprilie, potrivit Insider.

Pentru fiecare bilet în parte a plătit câte un dolar şi a jucat de fiecare dată aceleaşi numere, mai exact 4 8 5 4 8. Acesta este același număr pe care l-a folosit pentru a câștiga suma totală de 100.000 de dolari la două bilete diferite pe care le-a achiziționat pe 18 mai anul trecut, potrivit unui comunicat de presă al Loteriei Maryland. 

Bărbatul a spus că nu și-a dat seama că a câștigat banii când a cumpărat biletele câștigătoare, ci că a aflat abia după ce l-a sunat soția pentru a-i spune vestea.

Bărbatul, care se numește acum „Marele câștigător”, a spus că a jucat aceleași numere de loterie în ultimul an. El a mai spus că vrea să-i încurajeze pe alții care joacă la loterie să nu renunțe la propriile numere norocoase.

"Joc la loterie tot timpul. Nu se știe niciodată”, a spus el.

După ce a câştigat prima data, bărbatul voia să folosească banii pentru a-i cumpăra fiului vitreg o motocicletă de teren. Acum, după al treilea câştig s-a răzgândit: vrea să folosească toţi banii pentru a merge cu soţia într-o vacanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel